Felejthetetlen Mauritius
Élménybeszámoló

Novemberben egy felejthetetlen utazást töltöttünk a Safari Travel által szervezett Mauritiusi utazáson. A Turkish járatával utaztunk Istambuli átszálással. Csupán 2 óra volt a csatlakozási idő. Az utazás nem volt rövid, de megérkeztünk Mauritiusra. Már a repülőgép ablakából a leszállás előtt elénk tárult ez a gyönyörű sziget.

A reptéren vártak minket és kb 40 perces transzferrel érkeztünk a Le Meridien szállodába. A szálloda minden igényt kielégít és ennek ellenére vonzó az ára is. Bejártuk az egész szigetet, sok gyönyörű dolgot láttunk. Nem hagytuk ki a sziget egyik újj atrakcióját sem ahol oroszlánokkal lehet sétálni és fantasztikus képeket készíteni közben. 

Két hajós programon is részt vettünk, egyik a Gabriel sziget a másik Ile aux Cerfs, ezt ne hagyják ki, gyónyörű hófehér homokpad az óceánban. Sajnos az idő nagyon hamar elszállt és azt vettük észre, hogy ismét a Turkish járatán ülünk Budapest felé, ismét Isztambuli átszállással . Köszönjük ezt a remek utazást , melyet részünkre szervezett a Safari Travel.

TCS

Blog bejegyzések
Kérdése van? Visszahívjuk!Ehhez nincs más teendője,
csak küldje meg adatait és hamarosan visszahívjuk.
MUNKAIDŐBEN VISSZAHÍVÁS AZONNAL!
Foglalja le irodánkban!
akkor 30% kedvezmény