KRÜGER NEMZETI PARK
Mpumalanga nagyon kontrasztos terület, nyugatról meredek lejtő, buja őshonos erdők, kristálytiszta patakok és lezúduló vízesések határolják, majd átváltozik a sík Lowveld bushveldé, amely otthont ad az egyik leggazdagabb állat-és növényvilágnak a Földön. Különböző magántulajdonú védett területek és a híres Krüger Nemzeti Park található itt. A magántulajdonú parkokban sétálhatunk gyalogutakon és nyitott járművekben utazhatunk.

Indulási időpontok:  2018. január. 19. - dec.31. között minden héten pénteki indulással
Időtartam:
9 nap/6 éjszaka
Elhelyezés: 2 éjszaka Johannesburrgban + 4 éjszaka lodgeban a Krüger Nemzeti Parkban
Ellátás: Reggelis ellátás Johannesburgban és teljes ellátása szafari alatt

 

1.  NAP: BUDAPEST - JOHANNESBURG

Kora délutáni indulás Budapetről  menetrend szerinti járattal

2.  NAP: BUDAPEST - JOHANNESBURG

Érkezés a kora reggeli órákban. Transzfer a szállásra ,majd pihenés és szabadprogram. Szállás: Greenfire Lodge Johannesburg

3.  NAP: JOHANNESBURG - BUSH LODGE
Reggel indulás egy festői útvonalon Mpumalanga-ba. Útközben meglátogatjuk Dullstroom-ot, áthaladunk a Robbers Pass-on. Meglátogatjuk a Pilgrims Rest-et, Bourkes Luck Potholes-t és a Blyde River kanyont. Útközben ebéd saját költségen. Ezt követően a Lowveld bushveld felé kanyarodunk. A Krüger Park mellett található tábor igényesen kialakított, teljesen beleolvad a környezetbe, frissítő medencével rendelkezik és lenyűgöző kilátás nyílik a környező bozótosra. A vacsora nyílt tűzön fő. A jól felszerelt Bush Lodge-ben éjszakázunk.

4. NAP: BUSH LODGE
Könnyű reggeli után indulunk a gyalogos vadlesre. Körülbelül 3 órán keresztül sétálunk, rendszeresen megállókkal. Az idegenvezető és egy nyomkereső vezeti a csoportot. 10 óra körül villásreggeli, majd pihenés a medencénél. Délután nyitott járművel vadles, amit éjszaka is folytatunk, így olyan éjszakai állatokat is megfigyelhetünk, amik egyébként általában nem láthatóak. Vacsora braai/afrikai barbeque. Szállás Bush Lodge-ben.

5. NAP PANORAMA ROUTE – HAZYVIEW

Egy kiadós reggelit követően, felfedezzük a híres Panorama Route-t. Egy megállókor megnézzük az impozáns Blyde River Canyon-t, Bourke’s Luck Potholes-t, a God’s Window-t. Megállunk Graskop-ban, egy hangulatos kis városban, ahol betérünk a híres Harry Pancake Bar palacsintázóba (saját költségen). Délután leereszkedünk a Kowyn Pass, egy hagyományos faluba, ahol eltöltünk egy kis időt a hely Shangan emberrel. Ezután transzfer a Lodge Hazyview szállásra.

6. NAP KRUGER NEMZETI PARK 

Korán reggel a napfelketében indulás a Krüger Nemzeti Parkba, ahol az egész napot vadlessel töltjük. Piknikebéd. A Paul Krüger által 1898-ban alapított park a világ egyik legrégebbi és legismertebb parkja és egyben a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület 18.989 km2 területtel. Nagyvadakban dúskáló ligetes szavannái, part menti erdői és a nagy füves síkságai állatok sokaságának  természetes lelőhelyei. Vacsora és szállás a park egyik táborhelyén. Késő délután visszatérés a Lodge Hazyview szállásra.

7. NAP TRANSZFER JOHANNESBURG

Indulás Johannesburgba reggeli után, érkezés a késő délutáni órákban. Szállás: Greenfire Lodge Johannesburg

8. NAP JOHANNESBURG- BUDAPEST

Reggeli után még pihenés Johannesburgban. Transzfer a repülőtérre Hazaindulás az esti órákban

9. NAP BUDAPEST

Érkezés Budapestre a délutáni órákbanFontos: A program 18 és 55 év között ajánlott. Malária elleni óvintézkedés tanácsos. A hálózsákra, törölközőre és párnára van szükség ezen a programon. A gyalogos vadles eléggé megerőltető. Esetenként nagyon meleg lehet, így a leégés ellen megfelelő óvintézkedéseket kell tenni.
Árak
Részvételi díjak Ft/fő KRÜGER NEMZETI PARK SZAFARI
Indulási időpontKétágyas szobákban

 

A szafari program ára tartalmazza: 6 éjszaka szállást reggelis ellátással, a Krüger Nemzeti Parkba teljes ellátást és a vadleseket és a parkbelépőket , az összes transzfert angol nyelvű idegenvezető –sofőrrel,

A szafari program ára nem tartalmazza: repülőjegyet, borravalót, biztosításokat

 

 

A  jelzett ár minden költséget tartalmaz, kivéve biztosításokat


HOSSZABBÍTÁS LEHETSÉGES - Részletekről érdeklődjön irodánkban!

 

Dél-Afrika úticélokHasznos tudnivalókRepülőjáratokmenetrend és költségek
További Afrikai úticélok
KenyaTanzániaSeychelle-szigetekMauritiusNamíbiaGambiaMadagaszkárZöld-foki szigetek