+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Circus Circus Hotel & Casino

A szálláshely a Las Vegas Strip főút mentén, a Las Vegas városi kiállítási központtól 5 percre található. A komplexum ad otthont a fedett Adventuredome élményparknak, ahol egy hatalmas hullámvasúttal és cirkuszi mutatványokkal is várják a vendégeket.

Szolgáltatások

A helyszínen működő Vince Neil’s Eat Drink Party étteremben többek között eredeti Tatuado burgereket és burritókat fogyaszthatnak a vendégek. Az ital- és ételkülönlegességeket is kínáló étteremben esténként ingyenes szórakoztató programokat szerveznek.
A Circus Circus szálláshelyének bevásárlóközpontja, a Promenade alapterülete több mint 3700 m². A Carnival Midway területén minden korosztály jól szórakozhat a 200 népszerű és klasszikus játéknak köszönhetően. A szálláshelyen szabadtéri medence és ingyenes parkolási lehetőség is rendelkezésre áll.
A Circus Circus kaszinóban számos nyerőgép és asztali játék, valamint egy pókerterem is várja a vendégeket. A 81 cm-es TV-ken versenyeket és egyéb sporteseményeket, a 262 cm-es TV-n pedig a nap mérkőzését nézhetik meg az érdeklődők.
Vásárlás, Éjszakai élet és Szórakozás a javából! Nem csoda, hogy Las Vegas Strip az utazók kedvence.

Szobák

A Circus Circus Las Vegas minden tágas, nemdohányzó szobája kábel-TV-vel felszerelt. Valamennyi szoba nemdohányzó.

Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés