+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Tanzania Standard Szállások legjobb áron

TWIGA LODGE : A villa 5 percnyi autóútra található a Manyara-tó Nemzeti Parktól. A Twiga kemping, valamint bárok és éttermek a szálláshely közvetlen közelében találhatók.  A Twiga Lodge And Campsite szobáiban külön WC, íróasztal és klímaberendezés található. A fürdőszobában piperecikkek, például papucs és zuhany található.

BOUGAINVILLEA SAFARI LODGE: Célunk, hogy vendégeinknek valami mást - egyszerű otthonos kényelmet kínáljunk elfogadható áron.  A Safari Lodge egy kis szentély Karatu város szélén, ahol a szafari utazók szünetet tarthatnak a poros utakon és élvezhetik a friss vidéki ételeket, a hűvös kerti környezetet és a csillagos tanzániai vendégszeretetet.  A Lodge munkatársai a közeli városban és a környező falvakban élnek, akik szívesen örömmel látják az ideutazókat, barátságosak.  

KATI KATI TENTED CAMP: Kati Kati egy mobil camping, amely  Serengeti központjában található, ideális a kiterjedt Serengeti-síkság felfedezéséhez. A tábor kényelmes szállást kínál, egyedülálló lehetőséggel, hogy egy szafari élményt élvezhessen egy táborban. Kényelmes sátraiban teljesen elmerülhet a környezetben, és élvezheti a környék gazdag állatvilágát és növényzetét. Eredeti szálláslehetőség, amely hasonlít az első afrikai felfedezők régi táboraihoz, a mai árucikkekkel együtt. Két órás autóútra az Olduvai Múzeumtól és a Grumeti folyótól nyíló panorámás útvonal mentén, Tanzánia minden utazójának elengedhetetlen látogatása közül kettő. A tábort úgy alakították ki, hogy a lehető legkisebb környezeti hatást okozza. 

LAKE MANYARA WILDLIFE LODGE:  A Manyara-tó Wildlife Lodge stratégiai elhelyezkedése a Rift-völgy függőleges nyugati emelkedőjének szélén, csodálatos kilátást nyújtva az egész tóra. A Lake Manyara Wildlife Lodge egy felejthetetlen szafari élményre hívja meg privilégizált helyen, amelyet senki más nem képes felmérni, mind vadles, mind tájkép szempontjából. Az elegánsan kétszintes épületegyüttesként kialakított, autentikus, hagyományos afrikai stílusú dekorációk egyedülálló légkört teremtenek, amely tökéletesen ötvözi az extrém nyugalmat a legjobb kalandokkal teli szafari élményekkel. Kiváltságos helyzetéből kifolyólag a 100 vendégszoba lenyűgöző kilátással rendelkezik a tó nyugodt és gyönyörű vizére. A panorámás környezetben elhelyezkedő látványos úszómedence kitűnő hely, ahol élvezheti az élénkítő friss levegőt és a lélegzetelállító kilátást a Rózsaszín-tóra.

NGORONGORO WILDLIFE LODGE: A Ngorongoro Wildlife Lodge stratégiai szempontból ezen „Édenkert” peremén helyezkedik el, hihetetlen kilátást nyújtva a kráter padlójára, 7500 lábnyira a tengerszint felett. A Lodge elegánsan főként természetes kőből és helyi fából épült, harmonikusan összeolvadva természetes környezetével, és panorámás ablakokkal rendelkezik, amelyek remek kilátást nyújtanak a Kráter nagy tálára.Kiváltságos helyzetéből kifolyólag a Lodge 80 szobája lélegzetelállító, zavartalan kilátást nyújt, a Rhino Lounge Bar szabadtéri teraszáról pedig remek panorámás kilátás nyílik az egész Kráterre.

SANGAIWE TENTED LODGE: A Tarangire Nemzeti Park új Sangaiwe kapuja közelében található, lenyűgöző kilátással a Burunge-tóra. A Sangaiwe Tented Lodge luxus sátras szállást, kiváló szolgáltatást és friss ételeket kínál utazóknak Tanzániában. Növelje szafari élményét azzal, hogy csatlakozik hozzánk a Tanzánia északi körútján található Tarangire-i látogatásához.

SERONERA WILDLIFE LODGE: A Seronera a Serengeti Nemzeti Park egyik legfontosabb pontja, ahol szemtanúja lehet egy tényleges húsölésnek. Ez a terület a Serengeti szívében található, ahol minden vadles, ballonszafari. A Seronera Wildlife Lodge a migrációs útvonalon található, és közvetlen közelről  nézhetik ezt a rendkívüli természeti jelenséget. A Seronera Wildlife Lodge mesterségesen épült üveg és fa elemekből álló sziklás felszín körül, tökéletesen beleolvadva a környezetébe; A Lodge mellett számos víztározó vonzza éjjel és nappal a legcsodálatosabb állatokat, egyedülálló lehetőséget biztosítva a Nagy Öttel való szoros találkozásra. A Seronera Lodge mindössze 5 percre van a hőlégballon-szafarik indulási pontjától, amelyek izgalmas madártávlatból kilátást nyújtanak a Serengeti hatalmas síkságaira.


Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés