+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Ngorongoro közép kategóia (belső): Sopa Lodge

SOPA LODGE: Tanzánia a világ legszebb nemzeti parkjai és vadvédelmi területei közé tartozik, amelyek számtalan madárfajtól és igazán vadállattól hemzsegnek, és amelyek a mai nyolc Sopa-házikó családjának is otthont ad. Ezeket mind egyedileg tervezték, hogy egységben legyenek környezetükkel és annak csodálatos környezetével, tükrözve az Egyenlítői-afrikai kultúrák és művészetük témáit és hatásait.


Ngorongo Sopa Lodge : A nagy, nyitott terű területek és a vendégház stílusú vendégszobák észrevétlenül befészkelődnek Afrika hatalmas területeire, és reprezentálják a helyi lakosok hagyományait, akik Tanzánia gazdag kárpitját alkotják. Minden létesítmény helyét gondosan megválasztották, hogy a legjobb kilátást nyújtsák a pusztára, ugyanakkor páratlan hangulatot kínál a hűvös és elegáns környezetben.

A mindig csodálatos naplementékkel szemben, nyugaton, és a Ngorongoro kráter teljes peremének legmagasabb pontján található, a Ngorongoro Sopa Lodge jóval több mint fél kilométerrel a kráter feneke felett áll, és páratlan kilátást kínál erre a hatalmas kalderára.

A hagyományosan kör alakú, kúpos tetejű afrikai házak témájával, valamint Afrika gazdag művészeti hagyományainak mintáival díszített fafaragványokkal és szobrokkal díszített szállása tökéletesen harmonizál drámai környezetével. De a dráma nem csak a szabadban áll meg: átáramlik a főépület osztott szintes belső tereiben is, amelyek mindegyike felülmúlhatatlanul nagyvonalú teret kínál, miközben valamilyen módon képes ötvözni a meleg és a meghittség szinte varázslatosan barátságos légkörét.

Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés