+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Ngorongoro Olcsó kategória ( belső)


Ngorongoro Olcsó kategória ( belső) : Bougainvillea Safarik Lodge / Marera Lodge+Rhino Lodge 


BOUGAINVILLEA SAFARI LODGE

A Lodge egyszerű, otthonos kényelmet nyújt, kedvező áron. Egy kis szentély Karatu városának szélén, ahol a szafari utazók pihenhetnek a poros utakon, és élvezhetik a friss vidéki konyhát, a hűvös kerti környezetet és a csodálatos tanzániai vendégszeretetet.

A Bougainvillea Safari Lodge Karatu városának szélén található, körülbelül félúton a Manyara-tó és a Ngorongoro-kráter között. Várjuk látogatását, amikor igazi tanzániai vendégszeretetet és meleg fogadtatást tudunk nyújtani Önnek

Elhelyezés: A zöldellően parkosított ingatlanon harminckét házikó található. Öt kétágyas nyaralóban tíz szoba található a kávékert mellett. A többi szoba a medence körül található.

Minden hangulatos szoba szúnyoghálóval bevont king-size ággyal vagy 2 külön ággyal, öltözősarokkal, kandallóval, nagy zuhanyzós fürdőszobával és verandával rendelkezik, ahonnan gyönyörködhet a buja trópusi kertünkben. Háromágyas elhelyezés előzetes bejelentéssel lehetséges, és a nyaralók közül kettő családi lakosztályként is használható, összenyitható szobákkal.

MARERA VALLEY LODGE

A Marera Valley Lodge épülete Karatu városának szélén található, körülbelül félúton a Manyara-tó és a Ngorongoro-kráter között, közel Rhotia falujához. A főúthoz kényelmesen elhelyezkedő elegáns szállásról lenyűgöző kilátás nyílik a völgyre és a mögötte lévő dombokra.

Nagy főépületünkben rengeteg beltéri és kültéri ülősarok található, kilátással a medencére és a gyönyörű közeli dombokra. Fogyasszon el egy italt vagy egy szabadtéri ebédet a tágas verandán, kilátással a medencére. A hűvösebb hónapokban pihenjen a bárban és a társalgóban egy hangulatos tűz mellett, és étkezzen a nagy étkezőben. Itt található a barátságos recepció és az ajándékbolt is. A Rosemary Spa a kert egy csendes sarkában található, és masszázst és egyéb kezeléseket kínál a kikapcsolódáshoz. A nyaralók buja trópusi kertekben helyezkednek el, és egy sétaút körbejárja a kiterjedt bio veteményeskertet.

Jól képzett szakácsaink büszkék arra, hogy ízletes, egészséges ételeket készítenek, melyek mindegyike saját kertünkből, valamint a közeli gazdaságokból és ültetvényekből származó helyi termékekből készül.


RHINO LODGE

A 2007-ben megnyílt Rhino Lodge egy viszonylag nagy nyaraló kiváló helyen, a lejtőkön sűrű erdővel szemben a Ngorongoro-kráterrel, közel a peremhez. Üdítően egyszerű, nyugodt légkörrel, és a terület maszájainak vezető testületével együttműködve működtetik. Szinte az összes alkalmazott a helyi faluból származik, és a szállás bevételének egy része közvetlenül a maszáj közösséghez kerül.

A Rhino Lodge egy egyszerű szállás, világos céllal és megközelítéssel. A szállást főleg nagyobb turistacsoportok használják, így elveszti jellegét. Viszonylag spártai, de a kalandvágyóbb utazók számára érdekes és nagyon gazdaságos szállás, irigylésre méltóan közeli hozzáféréssel a kráter aljához.


Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés