+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Ndutu/ Ngorongoro luxus szállások

Ndutu/ Ngorongoro luxus szállások : Lemala Ndutu Tented Camp + Lemala Ngorongoro Tented Camp


LEMALA NDUTU TENTED CAMP


Kilenc jól felszerelt sátorból áll a tanzániai Ngorongoro Természetvédelmi Területen belüli mocsár közelében, és olyan fantasztikus kilátást nyújt a vándorlási útvonal déli végére, hogy talán nem is kell egy négyszeres szemtanúja a vágtató gnúnak és a zebrának, ahogyan néha ismerik. hogy áthaladjon a táboron!Az ellési időszak Afrika ragadozóit is vonzza, és nem ritka az izgalmas oroszlánvadászat sem. De nem kell megijedni a késő esti üvöltéstől, mivel egy felfegyverzett maszáj harcos járőrözi majd a sátor területén.

Mivel olyan intim és távoli, a Lemala Ndutu tökéletes azoknak a tapasztalt utazóknak, akik valóban szeretnének „kiszakadni” a 21. századi életből, és elmerülni a természetben. A sátrak nagyon kényelmesek, fapadlóval és szőnyegekkel, valamint öblíthető WC-vel és melegvizes zuhanyzóval rendelkeznek. A migrációval való teljes eggyé válás érdekében egész napos vadhajtásokat szerveznek, és hűtött piknik ebédeket fogyasztanak el a múlóvad hullámainak finom ütemére.LEMALA NGORONGORO TENTED CAMP

A Lemala Ngorongoro meghitt környezetben, egy gyönyörű ősi akácerdőben található, közel a csodálatos Ngorongoro-kráter pereméhez. Mivel a Lemala kráter csendes bekötőútja mellett található a keleti oldalon, a Lemala Ngorongoro szállásának egyik fő előnye, hogy reggelente gyorsan és egyszerűen le lehet hajtani a kráter fenekére. Mivel Afrika vadállománya kora reggel és késő délután a legaktívabb, ez jobb vadélményt jelent a Lemala vendégek számára.

A Lemala Ngorongoro sátortábor 9 tágas sátorral rendelkezik, amelyeket gondosan helyeztek el, hogy biztosítsák a magánéletet és minimális hatást gyakoroljanak az érintetlen erdei környezetre. Két queen-size ágy helyezhető el, és mivel a Ngorongoro-kráter peremén éjszaka lehűlhet, az olyan apró luxuscikkek, mint a meleg téli paplanok, a melegvizes palackok és a gázmelegítők biztosítják a kellemes éjszakai alvást. A tágas fürdőszobákban öltözősarok, vízöblítésű WC és nagy szafari stílusú zuhanyzó található. A sátor gyönyörűen berendezett nagy kanapékkal, lámpákkal, könyvespolcokkal és régi fából készült sarokszekrényekkel, ládákkal és szőnyegekkel. Este a vendégek a tábortűz körül gyülekezhetnek, hogy elmeséljék a napi szafarit, majd egy bőséges, kiadós vacsora következik.


Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés