+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Wyndham Garden Playa del Carmen ***

A Wyndham Garden Playa del Carmen szálláshelye Playa del Carmenben, a Playacar lakóparkban, a Maya Riviéra szívében, az Ötödik sugárúttól 5 perces sétára, egy vidámparkokkal, régészeti lelőhelyekkel és strandokkal teli környéken várja vendégeit.

A szobákban remek felszereltség, többek között luxus piperecikkek, ingyenes szélessávú wifi és síkképernyős HDTV biztosított. A szálláshelyen 3 rendezvényterem áll rendelkezésre, valamint a strandon és a kertekben esküvők megtartására is lehetőség nyílik.

A szálloda vendégei számára belépés biztosított a strandklubba (minimum fogyasztás esetén). Ingyenes parkolási lehetőség szintén rendelkezésre áll.

A szálláshely egyirányú, menetrend szerint közlekedő, ingyenes transzfert kínál az Ötödik sugárútra (a részletekért kérjük, forduljon a szálláshelyhez).

Playa del Carmen városközpontja mindössze egy rövid autóútra van. A vendégek sznorkelezhetnek vagy búvárkodhatnak az óceánban, vagy akár a közeli Xcaret vidámparkba is ellátogathatnak. A nyüzsgő Ötödik sugárút rövid sétával érhető el.

Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés