+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Hideaway of Nungwi Resort & Spa *****

A Hideaway of Nungwi Resort & Spa Nungwi városában, az óceán mellett található. A szálláshelytől a kendwai tengerpart és a Nungwi tengerpart is könnyedén megközelíthető.

Szolgáltatások

Éttermek, bárok , üzletek ,gyógyfürdő ,wifi ,medence, Wellness szolgáltatások, tenisz

Szobák

A The Hideaway Spa területén 3 terápiás kezelőszoba található,továbbá szabadtéri terápiás lehetőségek is rendelkezésre állnak. A masszázsokat a tengerparton és a gyógyfürdőben egyaránt igénybe lehet venni. Egyéb szolgáltatásként arckezelés, testtekercselés és testradír is rendelkezésre áll. A legkülönfélébb kezelési terápiák állnak rendelkezésre, többek között aromaterápia és hidroterápia. A gyógyfürdőben szauna és pezsgőfürdő biztosított.
12 év kor alatti gyermekek felnőtt felügyelete nélkül nem használhatják a gyógyfürdőt. 3 év kor alatti vendégek nem használhatják a gyógyfürdőt.

Ellátás

Az üdülő teljes körű ellátással is várja vendégeit. A teljes körű ellátás ára magában foglalja a helyszíni étkezőhelyeken elfogyasztott ételeket és italokat. Az egyes éttermekben történő étkezés, a különleges ételek, néhány ital, illetve némely szolgáltatás felár fizetését vonhatják maguk után.
Az üdülő vendégei ha megéheznek kedvükre válogathatnak az 3 étterem és a kávézó közül. Ha viszont szobájában étkezne, akkor élvezze ki a 24 órában rendelkezésre álló szobaszerviz nyújtotta lehetőségeket. 

Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés