+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

KALAND ÉS PIHENÉS A ZULUK FÖLDJÉN

Időtartam: 10 nap/ 8 éjszaka
Indulási időpontok:

Tetszés szerint

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

Zulu törzsi élet, angol gyarmati világ, izgalmas és látványos nyitott jeepes szafari, fürdés, napozás, vízisportok élménye, mindez együtt az Indiai-óceán partján Durbanban és Zululandban, ahol a trópikus éghajlat buja növényzete az afrikai szavannák szafarizásra alkHatalmas területeivel keveredik. Ha ez esetleg nem lenne elég, megtekintheti a Drakensberg hegység 3500 méter magas csúcsait Lesotho Királyságban.

1. nap:

Indulás Budapestről.

2. nap:

Megérkezés Johannesburg Nemzetközi Repülőterére és utána repülés a helyi járattal Durbanbe. Találkozás a Safari Travel képviselőjével és transzfer a szállodába. Útközben Durban városnéző túra. A kikötő, megtekintése, amely az afrikai kontinens legforgalmasabb kikötője. Horgonyzó hatalmas óceánjárók tövében vitorlásokat és jachtokat láthatunk. Virágok pálmafák között található a Vasco de Gama óra a jacht kikötővel a háttérben. Gazdagon díszített keleti stílusú óra mutatja a pontos időt, amelyet a felfedező emlékére állítottak. Ebben a parkban emlékeztet a múltra Dick King lovasszobra is. Látogatás a botanikus kertbe, ahol megszámlálhatatlan virágban gyönyörködhetünk. Megtekinthetjük a város fő épületeit, a City Hallt a Post Officet, a Playhouse színházat, az indiai piacot. Szállás: HIGC North Beach Hotel***+-ben.

3. nap:

Reggeli után utazás Zululandba. Látogatás Shakaland Zulu törzsi faluba és ismerkedés a Zulu kultúrával. Zulu törzsi tánc műsor és tradicionális Zulu ebéd a faluban. Délután továbbutazás Bonamanzi magán vadrezervátumba. Este szafari a vadrezervátumban. Vacsora tábortűz mellett a vadrezervátumban. Szállás: Bonamanzi Lodge- ban.

4. nap:

Egésznapos szafari nyitott terepjáróval a Hluhluwe Nemzeti Parkban, ami Afrika legöregebb rezervátuma ( 105 éves ) és a második legnagyobb a Kruger Park után Dél- Afrikában. Kora reggel indulás a Bonamanzi Lodgeból és szafarinkat megszakítva piknik reggeli a rezervátumban. Reggeli után folytatjuk szafarinkat. A parkban látható a Big Five, az orrszarvúak száma 1500. Ebéd a vadrezervátum Hilltop Camp éttermébe, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a körülöttünk elterülő szavannára. Ebéd után folytatjuk szafarinkat, majd késő délután utazás vissza Durbanba. Érkezés a hotelbe 19 óra körül. Szállás: HIGC North Beach Hotel***+-ben.

5.- 8. nap:

Üdülés Durbanban.Szállás reggelivel a HIGC North Beach Hotel***+-ben.

9. nap:

Reggeli után utolsó fürdés az Indiai-óceánban, vásárlás stb. Délután transzfer Durban Nemzetközi repterére és repülés Johannesburgon keresztül haza.

10. nap:

Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

ÁRAKRÓL ÉS IDŐPONTOKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN IRODÁNKBAN!
Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés