+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

SZAFARI ÉS PIHENÉS LUXUSKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

Időtartam: 9 nap /7 éjszaka
Indulási időpontok:

Tetszés szerint

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

Üdülés Sun City és Lost Cityben, 3 napos szafari a lenyűgöző Edeni Vadrezervátumban, (Edeni Bush Camp), vásárlás Johannesburgban.

1. nap:

Indulás Budapestről.

2. nap:

Érkezés Johannesburgba a reggeli órákban. Találkozás helyi partnerünk angolul beszélő sofőr/idegenvezetőjével, transzfer a hotelbe. A nap további részében szabadprogram. Lehetőség nyílik egyénileg megtekinteni a szállodától pár percre található Rosebank Mall bevásárlóközpontot, ahol számos lehetőség nyílik a vásárlásra. Emellett 2 másik nagy bevásárlóközpont is található 3 percre a szállodától.
Szállás: Crowne Plaza The Rosebank**** vagy hasonló

3. nap:

Reggeli után találkozás a helyi, angol nyelvű idegenvezetővel indulás Mpumalanga tartomány felé a Panoráma úton keresztül, melynek során a Pilgrimss Rest megtekintése is sorra kerül, amely egy régi aranyásó skanzenváros. A csodálatos Blyde River Canyon Afrika természeti szépségeinek egyike. Útközben ebéd. Ebéd után folytatjuk utunkat az Edeni Game Reserve-be A privát vadrezervátum a lélegzetelállító Northern Province tartományban található, csupán 45 percre a világhíres Kruger Nemzeti Parktól. A rezervátum a Big Five paradicsoma, mely összesen kb. 12.000 hektár területet foglal magába. Késő délután szafarizás a nyitott dzsippel. Vacsora a lodge-ban.

4. nap:

Kora reggel - kávé/tea után - indulás a szafariprogramra nyitott dzsippel. Reggeli a szafariból való visszatérés után. Ebédidőig pihenés, ismerkedés az afrikai természettel, pihenés a medencénél. Ebéd a lodge-ban, majd utána következik a délutáni szafari. A lodge-hoz való visszatérés után vacsora.

5. nap:

Kora reggel - kávé/tea - után indulás a szafariprogramra nyitott dzsippel. Reggeli a szafariból való visszatérés után, majd indulás vissza Johannesburgba, útközben a Mac Mac Falls (vízesés) meglátogatása. Érkezés a szállodába késő délután. Vacsora.

6. nap:

Reggeli után találkozás a helyi, angol nyelvű idegenvezetővel, transzfer Sun City-be. Megérkezés késő délután szabadprogram a Sun City & Lost City felfedezése. Szabad belépőnkkel bejárhatjuk a birodalmat. Élvezhetjük a sétát a dzsungelben, gyönyörködhetünk a szép vízesésekben, átmehetünk a barlangok birodalmába, ahol számtalan vendéglő képviseli a világ konyháját.
Szállás: a választott szállodában Sun City-ben

7. nap:

Svédasztalos reggeli után a birodalom további felfedezése. Választható program lehetőségek Sun City-ben és Lost City-ben : Golf, tenisz, vizisí, jetski, lovaglás, squash, mountain biking, konditerem, jaccuzi. Meglátogathatjuk a madárházat. A birodalom területén nagy sétákat tehetünk, napozhatunk, úszhatunk a megszámlálhatatlan medencében. Ellátogathatunk a krokodilfarmra, ahol tenyérnagyságú és több méteres példányok sütkéreznek.

8. nap:

Délelőtt szabadprogram Sun City-ben. Lost City koronája a Palace átriumában megcsodálhatjuk Shawu elefánt bronzba öntött mozdulatát. A Crystal Palace hatalmas csarnokában pazar díszítésű mesevilág tárul elénk. Falait körben afrikai állatok domborművei díszitik. Sun City Lost City birodalmában a fantázia korlátai nem léteznek, egy életre szóló varázslatnak leszünk részesei. Még egy utolsó fürdés a medencékben. Délutáni találkozás helyi partnerünk angolul beszélő sofőr/idegenvezetőjével, transzfer a johannesburgi repülőtérre, és repülés haza.

9. nap:

Érkezés Budapestre.


ÁRAKRÓL ÉS IDŐPONTOKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN IRODÁNKBAN!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés