+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

FAKULTATÍV PROGRAMOK MOMBASABÓL

Időtartam:
Indulási időpontok:
Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

Félnapos városnézés Mombasában

Mombasa forgalmas kikötőváros rengeteg látnivalóval, mindenképpen érdemes egy délelőttöt a nevezetességek megtekintésével tölteni. A programban szerepel a MacKinnon gyümölcs- és zöldségpiac, az Akamba fafaragó falu, ahol mintegy 2000 kenyai fafaragó látható munka közben (itt garantált minőségű faragványok vásárlásra is lehetőség van), a meseszép Shere Sawimanarayan hindu templom, valamint a történelmi óváros és a portugál hódítók által alapított Fort Jesus erőd.

1 napos Tsavo East szafari, ebéddel                             246.- Euro/felnőtt, 122 Euro/gyerek

Kora reggel indulás a Tsavo East Nemzeti Parkba, mely 150 km-re északnyugatra található Mombasától. A Tsavo enyhén bozótos, nyugaton hegyekkel határolt terület, 12.800 négyzetkilométerével Kenya legnagyobb nemzeti parkja. Igen gazdag antilopban, gazellában, zebrában és elefántban, de szép számmal található itt pávián, strucc, zsiráf és sas. Kis szerencsével oroszlánokat is megfigyelhetünk néhány méter távolságból. A délelőtti és délutáni vadles között ízletes ebédben lehet részünk.

Másfélnapos Tsavo East szafari                                  378.- Euro/felnőtt, 189 Euro/gyerek

A Tsavo enyhén bozótos, a nyugati oldalán hegyekkel határolt terület. Kenya egyik legnagyobb nemzeti parkja. A park igen gazdag antilopban, zebrában, és elefántban, megtalálható itt sokféle patás állat is. A délelőtti szafari program után ebéd, gyönyörű kilátással a nemzeti parkra. Ebéd után pihenés, majd délutáni szafari következik. Másnap kora reggel, - reggeli előtt - hajnali szafari, amikor az állatokat jól meg lehet figyelni, mert a meleg elöl még nem rejtőznek el a bozótokba. Reggeli után indulás vissza a hotelbe, érkezés dél körül.

2 napos Masai Mara szafari repülövel                   1.032.- Euro/felnőtt, 774 Euro/gyerek

Szafari elegánsan, kényelmesen repülővel. A Masai Mara Nemzeti Park a méltán világhírű Serengeti északi kiterjedése. Elefánt, gepárd, oroszlán, kafferbivaly, zebra, antilop, gazella, strucc, majom, krokodil mind szép számmal megtalálhatók a Masai Marában. Szerencsés esetben orrszarvúval vagy leopárddal is találkozhatunk. Ez a nemzeti park Mombasából busszal két nap alatt érhető el, repülővel viszont mindössze két óra az út, ráadásul a levegőből láthatjuk a Kilimanjarot. A szállást 4*-os lodge-okban biztosítjuk, teljes ellátással. Leszállás, ebéd és rövid pihenő után máris indul a szafari egészen vacsoráig. Másnap kora hajnalban, reggeli előtt egy újabb vadles következik, ekkor a legélénkebbek az állatok. Reggeli után újabb vadles ebédig, majd indulás haza.

Wasini sziget hajókirándulás

Hajós kirándulás Kenya déli partján található természetvédelmi területre. A kirándulás folyamán a korallsziget különleges szépségeiben gyönyörködhetünk, snorkellinggel vagy búvárkodással, szerencsés esetben delfinekkel is találkozhatunk! Visszatérve a szigetre egy jellegzetes tenger gyümölcsei ebédet fogyaszthatunk el, majd visszaindulunk a szállodába.
Helyszínen fizetendő!

 
Árakról érdeklődjön irodánkban!

A szafariprogram esetében csak az irodánkban befizetett programokat tudjuk garantálni. Helyszínen történő jelentkezés esetén nem garantált, hogy tudunk még biztosítani helyeket.

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés