+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

SILHUETTE CRUISES

A szigetek felfedezése exkluzív vitorlás program keretében

Időtartam: 8 nap/ 7 éjszaka
Indulási időpontok:

2019. január 1 - december 31

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

1.nap:

10:30 –kor találkozás a hajónál. A kapitány üdvözöl bennünket, illetve részletes tájékoztatást is kapunk.
12:00-kor indulás Port Victoria felé a festői Mahé északi részén, elhagyjuk a gyönyörű Beau Vallon öblöt. Az észak-nyugati parton haladva gránit sziklák, buja növényzet és a képeslapokból jól ismert kék víz kíséri utunkat.
Este megismerkedhetünk a helyi finomságokkal, a hajó fedélzetén.

2.nap:

Bevitorlázunk a gyönyörű Baie Ternay Marine Parkba, mely Mahé nyugati részén található. Az itteni kristálytiszta nyugodt víz, kiváló lehetőséget nyújt búvárkodáshoz. A délutáni  Beau Vallon Öbölbe való hajókázásunknak köszönhetően megcsodálhatjuk  a rózsaszín és a narancssárga szín minden árnyalatában pompázó naplementét!

3.nap:

Kora reggel útnak indulunk a Cousin –sziget partjainal Praslin felé. Ezen  a szigorúan védett természeti  tájon megtekinthetjük többek között a híres tengeri madár kolóniákat, a ritka endemikus szárazföldi madarakat és a már őshonos Seychelle-szigeteki fajokat is. Ebéd után még egy délutáni búvárkodás, illetve más vizi spotot is kipróbálhatunk.

4.nap:

Ezen a napon elhagyjuk a hajót, és kiszállunk a Seychelle-szigetek második legnagyobb lakott szigetén Praslinon. Megnézzük a Vallee de Mai Természetvédelmi Parkot. Ez az őshonos erdő ad otthont a furcsa alakú kettős kókusznak (Coco de Mer) , valamit a fekete papagájnak. Mielőtt visszatérnénk a fedélzetre még lehetőség van snorkelezésre vagy más vízi sportok megismerésére.

5.nap:

Reggel utunk keresztezi a La Digue álmos kis szigetet, ahol az ökrös szekér  és kerékpár  az egyetlen  közlekedési mód. La Digue ad otthont a Seyhelle –szigeteki paradicsom légyvadász madárnak, és a híres masszív gránát képződményeknek a Anse Sourced’Argent-nek. A legfényképezettebb strand a földön is itt található.

6.nap:

Reggel kiszállunk Curieuse gyakorlatilag lakatlan szigetén. Megcsodálhatjuk a hatalmas mangrove erdőt, a teknős farmot, illetve az egykori leprás kolónia romjait. Egy finom barbecue ebéd után élvezhetjük a vízi sportokat, vagy egyszerűen csak pihenhetünk és élvezhetjük a nyugalmat a pálmafák alatt. Délután továbbvitorlázunk az apró festői St. Pierre felé. Egy kiváló búvárkodásra alkalmas hely, ahol a gránit sziklák közti repedéseken, zeg-zugos partoknál hemzsegnek a tengeri elővilág példányai.Majd az Ansie Lazio-t is meglátogatjuk,mely  az egyik leggyönyörűbb strandja Praslin–nak.

7.nap:

Reggeli után vitorlát bontunk Mahe felé, de lehorgonyzunk Ste Anne Marine Nemzeti Parkban, ahol búvárkodhatunk a gránit sziklák között. Éjszaka az Ile Seche-n

8.nap:

Kora reggel visszaút az Inter szigetre. Kiszállás: 8:30-kor.

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés