+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

SZAFARI ZANZIBÁRRÓL - SELOUS NEMZETI PARK

Időtartam: 3 nap / 2 éjszaka
Indulási időpontok:

2020. január 1 - december 31.

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

3 nap /2 éjszaka a Selous Nemzeti park területén. Vadlesekkel, gyalogos és hajós szafari programmal, 2 éjszaka szállással a nemzeti park területén teljes ellátással.


A Selous Nemzeti Park: A tanzániai Selous Vadrezervátum Afrikában a legnagyobb. Hatalmas mennyiségû állatot tart el: köztük a mára már nagyon ritka afrikai vadkutyát (vagy hiénakutyát) és a fekete (vagy keskeny szájú) orrszarvút. Mégis a Tanzániába érkezõ turistáknak csak 1 % látogatja ezt a máig vad és titokzatos tájat. A Selous a nagyközönség elõtt megnyitott részének csodálatos hangulata  van sûrû miombo bozót szegélyezi a vadregényes  Rufiji folyót, amely tavak és az azokat egymással és a folyóval összekötõ patakok labirintusával, fantasztikus vizes élõhelyeket alkot. A nyilvánosságnak megnyitott park nagysága, a levegõbõl látható a legjobban. Ahogy a fürdõzõ vízilovak az egymás mellett legelészõ zsiráfok és elefántcsordák is jól megfigyelhetõk a magasból. A Seloust úgy is érdekes megismerni, hogy végighajózunk a Rufiji folyón.
A hatalmas krokodilok és a pancsoló vízilovak hada az inni kívánkozó bivaly, zsiráf, és elefántcsordák látványa lenyűgözõ. Csodálatosan sokszínû a madárvilág is, sárgacsõrű gólyák, fehér koronás lilék, sok fajta kisebb gázlómadár, jégmadarak, ollós-csõrû madarak színesítik a tájat. Különösen a szárazévszakban  gyakran járnak a folyóhoz inni olyan nagyobb testû állatok, mint a varacskos disznó , az impala a kudu és  a közönséges zebra. Van, amikor egyszerre ötven zsiráf is jön a folyóhoz. Három afrikai vadkutyafalka is él a folyó mentén.További információ miatt keresse  munkatársunkat!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés