+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

LUXUS SZAFARIK TANZÁNIÁBAN

ARUSHA - TARANGIRE - SERENGETI - NGORONGORO - LAKE EYASHI - LAKE MANYARA

Időtartam: 11 nap / 9 éjszaka
Indulási időpontok:

2019. január 1 - december 31.

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

1. nap: 

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban a KLM menetrend szerinti járatával, egy amszterdami átszállással Arushába. Érkezés az esti órákban Arusha reptérre, majd transzfer az Arusha Hotelbe**** (1 éj)

2. nap: 

Indulás Arusha-ból az Arusha Nemzeti Parkba, vadles, majd vacsora és szállás a Mountain Village Lodge-ban (1 éj).

3. nap: 

Reggeli után indulás a Tarangire Nemzeti Parkba. Érkezés ebédidőben, vadles. Vacsora és szállás a Tarangire Sopa Lodge-ban (1 éj).

4. nap:

Reggeli után továbbutazás Serengetibe az Oldupai-szurdokon keresztül. Délutáni vadles a Serengeti Nemzeti Parkban. Vacsora és szállás a Serengeti Serena Lodge-ban (2 éj).

5. nap: 

Egész napos szafari a Serengeti Nemzeti Parkban kora reggel, délben és késő délután. Vacsora és szállás a Serengeti Serena Lodge-ban.

6. nap: 

Kora reggel vadles a Serengeti Nemzeti Parkban. Ebéd után továbbutazás a Ngorongoro Kráter peremére, útközben meglátogatunk egy Masai falut is. Vacsora és szállás a Ngorongoro Serena Lodge-ban (2 éj).

7. nap: 

Reggeli után leereszkedünk a kráterbe egy egész napos szafarira. A nap végén visszatérünk a peremre. Vacsora és szállás a Ngorongoro Serena Lodge-ban.

8. nap: 

Reggeli után elutazás az Eyasi-tóhoz. Érkezés ebédidőben. Délután látogatás Datogo Village-be. Vacsora és szállás a Kisimangeda Tented Camp-ben (1 éj).

9. nap: 

Korán reggel vadászat a Hadzabe törzs vadászaival. Reggeli, majd elutazás a Manyara-tóhoz. Vacsora és szállás a Lake Manyara Serena Lodge-ban (1 éj).

10. nap: 

Reggeli után vadles a Lake Manyara Nemzeti Parkban. A program után indulás vissza Arusha-ba. Indulás Budapestre az esti órákban a KLM menetrend szerinti járatával, egy amszterdami átszállással.

11. nap: 

Érkezés Budapestre a déli órákban.

Árakról érdeklődjön irodánkban!


Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés