+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

HŐLÉGBALLONOS SZAFARI A SERENGETIBEN

Időtartam:
Indulási időpontok:

2021.január 01-december 20

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök


A Serengeti Nemzeti Parkban a szafarinak egy érdekes módját is kipróbálhatjuk. hőlégballonnal az állatok felett. A hőlégballonozás olyan szelíd módja a szafarizásnak, amit az öko-turisták is előszeretettel ajánlanak. Nincs zajhatás, kevésbé szennyező, mint a dzsiptúra és bizonyos szempontból veszélytelenebb, mint a hagyományos gyalogtúra.

A program korán hajnalban indul, mivel a napfelkeltét már a ballonból csodáljuk meg, napfelkelte előtt szállnak kosárba, így az állatok számára legaktívabb reggeli órákban lehetnek szemtanúi a szavannák mindennapjainak. Az ébredező szavanna semmihez nem fogható látvánnyal és élménnyel ajándékozza meg az utazókat. A hajnali hűvös áramlatok fenn a magasban üdítően hatnak az afrikai forróságban. Gyakran, a fák tetejét is érintik a kosárral. 6-8 személyes hőlégballonok általában 300 méteres magasságig emelkednek. A lebegés után a földetérés is egy nagy élmény!

 Programunk része a Bozótreggeli A másfél órás lassú ballonozás, lebegés és úszás után a turisták "bozótreggelin" vesznek részt. A bozótreggeli lényege, hogy a ballonozóknak a nyílt szavannán, ha úgy tetszik a puszta közepén terítenek meg. Az eredeti afrikai feketekávé mellett hagyományos angol reggelit szolgálnak fel a szuahéli népviseletbe öltözött "pincérek", megkoronázva kora reggeli programunkat. Utána visszatérünk a választott szálláshelyünkre.Árak

Indulási időpontok
2 főtől
2021. jan. 19 - 2021. dec. 20
176.000 Ft/ fő
Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés