+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

FAKULTATÍV PROGRAMOK LAS VEGASBAN

Időtartam:
Indulási időpontok:

2019. január 01 - december 31 

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

Las Vegas helikoptertúra

A Las Vegas Strip felett tett kb. 10-12 perces helikoptertúra során szinte az egész világ a szemünk elé tárul. Megcsodálhatjuk New Yorki felhőkarcolóit, a párizsi Eiffel tornyot, a Gizai nagypiramist és a Sphinxet, a velencei Szent Márk teret, és gyönyörködhetünk a fényárban úszó oázis lélegzetelállító látványában. 
96 Euro/fő 

Grand Canyon nyugat kisrepülővel + skywalk                             

Repülés a Grand Canyon nyugati pereméhez kisrepülőgéppel. Útközben fantasztikus kilátásban lesz részünk a Hoover gátra, a Mead tóra és a Colorado folyó által kivájt Grand Canyon fenséges vörös szikláira. Érkezés a Grand Canyon nyugati pereméhez, amely a Hualapai indián rezervátum területén található. Utazás shuttle busszal a legszebb kilátópontokhoz (Eagle point, Guano point). Ebéd a Guano Point kilátónál. Lélegzetelállító séta az Eagle point-nál lévő Skywalk-on, (a belépőt az ár tartalmazza) amely a perem szélétől U-alakban benyúló üvegjárda 1200 m-es magasságban. 
 337 Euro/fő 

Grand Canyon dél kisrepülővel                                                        

Utazás kisrepülővel a Grand Canyon déli pereméhez. Útközben lélegzetelállító kilátásban lesz részünk a Hoover gátra és a Mead tóra. Az érkezést követően autóbuszos kirándulás a Grand Canyon Nemzeti Parkban fotószünetekkel. Könnyű ebéd majd visszarepülés Las Vegas-ba. 
498 Euro/fő 

VIVA LAS VEGAS limuzinos városnézés                                           

Esti panoráma városnézés limuzinnal, a káprázatos fényárban úszó városban.4 vagy nyolc fős limuzinok állnak az utazók rendelkezésére. 
152 Euro/fő/4személyes limuzin 

További fakultatív programokról érdeklődjön irodánkban!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés