+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

FAKULTATÍV PROGRAMOK LOS ANGELESBEN

Időtartam:
Indulási időpontok:

2019. január 01 - december 31

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

Universal Studios  

A Universal Studios-ban híres hollywoodi filmek izgalmas kalandjait élhetjük át, az ún. Studio Tour keretében megismerkedhetünk a számos film helyszínével és filmgyártás során használt speciális látványelemekkel is. A Universal City Walk-ban Los Angeles legjobb éttermei, üzletei és zenés szórakozóhelyei közül válogathatunk. 
93 Euro/felnőtt, 85 Euro/gyerek 

Los Angeles városnézés                                       

 Városnézés Amerika egyik legizgalmasabb metropoliszában. Látogatás a Mann’s Chinese Theater-nél ahol pl. Marilyn Monroe, Elisabeth Taylor és még sok más híres hollywoodi sztárok kéz és láblenyomatait tekinthetjük meg. Végigsétálunk a hírességek sétányán a Hollywood Walk of Fame-en, ahol a leghíresebb sztárokat a járdán egy-egy csillag örökíti meg és a környéken számos imitátor szórakoztatja a látogatókat. A szomszédos Kodak színházban kerülnek évente átadásra az Oscar díjak. Következő állomásunk a Beverly Hills, mely Los Angeles legdrágább a sztárok által is közkedvelt lakónegyede. Ellátogatunk a Rodeo Drive-ra, ahol ebédszünetre is alkalmunk nyílik és Gucci, Armani, Versace és számos más világmárka előkelő butikjaiban nézelődve időnként megpillanthatunk egy világsztárt. 
75 Euro/felnőtt, 59 Euro/gyerek 

Bevely Hills a sztárok otthona                                   

 Látogatás Beverly Hills-ben, Los Angeles legdrágább a sztárok által is közkedvelt lakónegyedében, ahol megtekintünk néhány igazán fényűző villát. Ellátogatunk a Rodeo Drive-ra, ahol Gucci, Armani, Versace és számos más világmárka előkelő butikjaiban időnként megpillanthatunk egy világsztárt. 
83 Euro/felnőtt 


További fakultatív programokról érdeklődjön irodánkban!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés