+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Malajzia

Malajzia utazás és szállás ajánlatok

Malájzia Délkelet-Ázsia egyik legvonzóbb országa: trópusi tájak, pálmafás strandok, változatos városok, sokszínű kultúra, vendégszerető lakosság. A félsziget a maláj, kínai és indiai kultúra sajátosságait öleli fel, itt található a minden tekintetben modern főváros, Kuala Lumpur. Csodás szigeteivel, fehérhomokos partjaival, luxusszállóival és szépséges tájaival Malajzia bármely turista álomcélpontja lehet.

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur Malajzia fővárosa és egyben legnépesebb városa is. Itt található az ország kereskedelmi és gazdasági központja. Számtalan látnivaló várja a városba érkezőt. Olyan építészeti csodákat láthatunk, mint a Twin Towers, amely Kuala Lumpur egét karcolja a maga 452 méteres magasságával.

Langkawi

Malajzia legismertebb nyaralóhelye, egy 99 szigetből álló szigetvilág az Andamán-tengeren. A Budapest nagyságú szigetet buja dzsungel koronázza, a rizsteraszok között festői szépségű falvakat, a partokon pedig fehérhomokos álomstrandokat találunk.

Penang

Az ország északnyugati részén elhelyezkedő Penang Malajzia egyik legértékesebb helye. Kínai hagyományokat örző világát csak részben érintette a modern fejlődés. Régi kínai épületekkel, piacokkal, templomi ceremóniákkal találkozhatunk. A sziget népszerű üdülőhely is egyben: pálmafákkal szegélyezett finom homokos partjával túristák tömegeit vonzza egész évben a területre.

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés