+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Tanzania Top Szállások

SOPA LODGE: Tanzánia a világ legszebb nemzeti parkjai és vadvédelmi területei közé tartozik, amelyek számtalan madárfajtól és igazán vadállattól hemzsegnek, és amelyek a mai nyolc Sopa-házikó családjának is otthont ad. Ezeket mind egyedileg tervezték, hogy egységben legyenek környezetükkel és annak  csodálatos környezetével, tükrözve az Egyenlítői-afrikai kultúrák és művészetük témáit és hatásait.

A nagy, nyitott terű területek és a vendégház stílusú vendégszobák észrevétlenül befészkelődnek Afrika hatalmas területeire, és reprezentálják a helyi lakosok hagyományait, akik Tanzánia gazdag kárpitját alkotják. Minden létesítmény helyét gondosan megválasztották, hogy a legjobb kilátást nyújtsák a pusztára, ugyanakkor páratlan hangulatot kínál a hűvös és elegáns környezetben.

SERENA LODGE:   ASerena Hotels szolgáltatásaival stílusosan élheti át Tanzánia minden előnyét: autentikus konyhákról, őslakos esztétikáról és látványos élvezetekről a világ legkülönlegesebb helyszínein . Harmincöt szálloda, üdülőhely, szafari, tábor és erőd változatos gyűjteménye azoknak szól, akik jellegzetes és inspiráló élmények felé hajlanak.

Hiszünk abban, hogy vendégeinket megismertetjük vendéglátóexeik valódi lényegével. Úticéljaink szokatlanul összetett és színes etnikai jelleget kínálnak, a népek karizmatikus keverékét ünneplik, a színes köpenyű dél-kenyai és észak-tanzániai maszájoktól kezdve a délkelet-pakisztáni pezsgő baluchiakig. Legyen az első utazása Afrikába vagy Ázsiába, vagy újból meglátogatja kedvenc úti célját, fedezze fel, hogyan kínálja mindegyik ingatlanunk megkülönböztető stílusát, tükrözve a kulturális örökséget és a művészi idiómákat, ahol az öröm a részletekben rejlik, amely világszínvonalú vendéglátást nyújt és kivételes kiszolgálás.

Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés