+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Rólunk

1999-ben alakult, magyar tulajdonos által irányított irodánk első perctől kezdve egzotikus utazásokat kínál az arra vágyóknak. Hazánkból hosszú évek óta mi utaztatjuk a legtöbb utast az afrikai térségbe. Szervezésünkben indult Magyarországról először charter járat Dél-Afrikába, Sri Lankára, Zanzibárba, Mauritiusra, a Maldív-szigetekre, Seychelles-re és a zimbabwei Viktória-vízeséshez is.

Megvan az úti cél?

Egyéni utazása esetén is ügyelünk arra, hogy ne érezze egyedül magát. Kíváncsi a helyszíni programlehetőségekre, megnézné a szállodákat? Ezek legtöbbjét weboldalunkon vagy személyesen irodánkban videón megtekintheti, hogy ezután személyes tapasztalatainkat az Ön figyelmébe ajánlva segíthessünk kiválasztani az időpontot, szállást és programokat.

Mi már leellenőriztük, hogy Önt csak kellemes meglepetések érhessék!

Több mint 130 országban jártunk, ezért az utazás összeállításánál személyes tapasztalataink segítségével tudjuk a legtestreszabottabb utat összeállítani Önnek. Az általunk kínált programokat, szállodákat évente látogatjuk, ellenőrizzük, hogy a valóságot tudjuk utasainknak prezentálni. Az úticélokon lévő egész éves jelenlétünk, tapasztalatunk a biztosíték a maradandó, szép élmények megszerzésére.

Segítünk, hogy stresszmentes legyen a készülődés az indulásig:

  • repülőjegy,
  • szállás,
  • programok lefoglalása,
  • vízum, valamint
  • biztosítás
  • ezek már mind elintézve várják az indulásra!

Segítünk a helyszínen is:

A választott úti cél repterén, a repülőről leszállva magyar vagy angol-német nyelven beszélő partnereink már várják Önt, majd egészen a visszaút megkezdéséig segítik Önt a transzfereknél és programoknál egyaránt. (Honlapunkon megtalálja, hol várják Önt egész évben magyar nyelven.)

Nincsenek rejtett költségek, apróbetűk:

Hamis árak helyett mi a teljes összeget közöljük utasainkkal, nem egy csalóka összeget, amihez aztán végeláthatatlan kötelező felár társul. A piros árral jelölt összegek már minden díjat tartalmaznak, a helyszínen fizetendő extra igényeket kivéve természetesen.

Ezen felül kínáljuk:

  • saját szervezésű programjaink mellett a teljes hazai bel-, és külföldi utazási ajánlat-paletta elérhetősége egész évben
  • online szállásfoglalás irodánkból a világ bármely pontjára, kedvező áron
  • közvetlen repülőjegy foglalás a világ minden pontjára
  • budapesti és bécsi indulású last minute utak

IRODÁNK TIPPJE:

Mivel jelenleg a távoli országokba nincs közvetlen charter járat Budapestről, javasoljuk, hogy utazását időben foglalja le, ugyanis az induláshoz közeli időpontban a repülőjegyek ára jelentősen drágulhat.

Jól hangzik? Tartson velünk, tervezze meg utazását!

Kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag utazást kívánunk:

Safari Travel Team

Luttenberg László
Luttenberg László

2019 ben alapítottam a Safari Travel Irodát. Több mint 150 országban jártam. Kedvencem Afrika és az állatvilág.

Farkas Ágnes
Farkas Ágnes

33 éve vagyok a szakmában. Több mint 50 országban jártam A Safari Travelnál 10 éve vagyok irodavezető.

Karagkounis Éva
Karagkounis Éva

24 éve dolgozom a szakmában. A Safari Travel csapatát 9 éve erősítem.

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés