+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Thaiföld

Thaiföld utazás és szállás ajánlatok

Töltsön néhány felejthetetlen napot Thaiföldön! A garantált meleg és napsütés mellett megismerhetjük egy ősi kultúra emlékeit, művészetét és ételeit. A homokos tengerpart, a gyönyörű trópusi növényzet, a kristálytiszta tenger, a kirándulások és körutak egy életre szóló élménnyel gazdagítják.

Bangkok

Krung Thep - "Az angyalok városa" - Bangkok thai neve, ami természetesen nem véletlen. A metropoliszban színes piacok, impozáns szállodák, élénk éjszakai élet várja a turistákat. Az utakon mindenütt templomok, virágokkal díszített Buddha-szobrok teremtenek varázslatos légkört. Próbálják ki a thai konyha specialitásait, vagy pedig csodálják meg a tipikus thai táncelőadásokat. A város tele van ellentétekkel, amelyeknek felfedezése mindenki számára felejthetetlen élményt fog nyújtani.

Pattaya

Azok számára tökéletes választás, akik aktívan szeretnék eltölteni nyaralásukat. Számtalan étterem thai specialitásokkal, bárok, éjszakai klubok, diszkók gondoskodnak a turisták szórakoztatásáról. A homokos tengerparton különböző vízisportolási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Phuket

Hosszú, finomhomokos strandjai miatt Thaiföld talán egyik legkedveltebb üdülőhelye, ahol pálmákkal övezett, csodálatos türkizkék öblöket találunk a mozgalmas Patong Beach-en és kicsit nyugodtabb Karon-ölben. A környező korallszigetekre hajókkal juthatnak el. Itt találják a legkedvezőbb feltételeket a vízi sportok szerelmesei is.

Koh Samui

Elsősorban azoknak ajánlott, akik a pihenést, a nyugodt nyaralást keresik, de esténként azért a szórakozási lehetőségeket sem szeretnék kihagyni. Ehhez pedig minden adott Koh Samui szigetén: buja, zöldellő kertek, kókuszpálmák rengetege, kirándulásra csábító vízesések.

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés