+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Tarangire/Ndutu/ Ngorongor Olcsó szállások

Tarangire/Ndutu/ Ngorongor Olcsó szállások : Burunge Tented Lodge + Heritage Tented Camp + Rhino Lodge 


Lake Burunge Tented Lodge

Az elegáns fából készült központi emelvényről, ahol a Lake Burunge Tented Lodge étterem áll, meg lehet nézni a tópartot, ahol várják az inni érkező állatokat. Mivel a tábor stratégiailag a Manyara és Tarangire közötti természetes folyosón található, így a vándorlás látványa garantált. A tábor a Sangaiwe néven ismert park bejáratától 10 percre található.A kemping tökéletes hely a kényelmes kikapcsolódásra egy Tarangire-i vadlessel töltött nap után, amelyet a szellő és az afrikai naplemente színei egyszerűen magával ragad a lodge saját teraszáról.


NDUTU HERITAGE TENTED CAMP :

Az Ndutu Heritage Camp a Serengeti élőhely Ndutu Big Marsh régiójában található, a Serengeti és Észak-Ngorongoro déli részén. Természetes fákkal és bokrokkal körülvéve, amelyek sokféle madarat és állatot vonzanak a régióba. A Ndutu békét és nyugalmat kínál távol a bolondozó tömegtől, távol a nyüzsgő turistakörtől. Pihenjen és lazítson, ha velünk tölt időt. Maradjon a tábor közelében, és figyelje meg őshonos állatainkat, vagy tegyen egy kirándulást, hogy megtekinthesse a könnyen megközelíthető ökoszisztémák sokféleségét. Alkonyat után térjen vissza a Ndutu Heritage Camp otthonos melegségébe és kedvességébe.

A hagyományos sátortáborok messze a legjobb módja annak, hogy állatokat lássunk egy afrikai szafarin. Semmi sem jobb, ha egy luxus kabinban pihenhet, gyönyörű környezetben, a természet hangjaival és kilátásaival. Érdemes ellátogatni Afrikába, hogy megfigyelje a vadon élő állatokat és a lenyűgöző afrikai tájakat, miközben közel marad a természet ritmusához; a deluxe sátortábor ideális hely erre!

TÁBORSZOLGÁLTATÁSOK: Hangulatos társalgó, Étterem, Bár koktélok és likőrök széles választékával,Grillező, Elektromos aljzatok,Szúnyoghálók, Tea/kávé, Fürdőszobák zuhanyzóval és vízöblített WC-vel, Tiszta pamutvászon lepedők, 24 órás kommunikáció ( Walkie Talkie ) 


RHINO LODGE :

A Ngorongoro Rhino Lodge a Ngorongoro természetvédelmi területen fekszik, közel a kráter széléhez. Az egyike a kis „költségvetésű” szállás/szállás lehetőségnek a környéken.A szállás 24 egyszerű, tanzániai stílusú szobából áll, mindegyik saját verandával. Minden szobában kis kandalló található, hogy melegen tudjon maradni, mivel éjszaka nagyon hideg lehet.Az étteremben két nagy kandalló található, amely kényelmes és hangulatos vacsoraélményt biztosít.A Rhino Lodge-ot gyakran látogatják a vadon élő állatok, például a bivalyok. vándorolnak a bokrok között. 

Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés