+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Tarangire/Ndutu/ Ngorongor közepes szállások

Tarangire/Ndutu/ Ngorongor közepes szállások  : Maramboi Lodge + Ndutu Safari Lodge + Rhino Lodge


Maramboi Tented Lodge

Pihenjen egy érzelmekkel teli nap után egy luxustáborban, ahonnan a legjobb kilátás nyílik a Great Rift Valley-re . Láthatja az állatokat az exkluzív sátra teraszáról, a medencéből a pálmafák között megjelenni, miközben egy hűsítő italt fogyaszt egy séta után maszáj vezetővel, vagy miközben elfogyaszt egy finom vacsorát a csillagok alatt. A Manyara-tó ökoszisztémájában, az aranyló növényzet mezőiben található Maramboi Tented Camp prémium szolgáltatásokat, exkluzív figyelmet és valódi vendégszeretetet egyesít egy látványos jelenetben. Elegáns sátrak emelt fa emelvényeken, saját terasszal, kilátással a Manyara-tóra és a Rift-völgyre. Választható egy king méretű ágy vagy két egyszemélyes ágy. A hálószobákhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A családi sátor egymáshoz kapcsolódó sátrakból áll.


NDUTU SAFARI LODGE:

Az Ndutu Safari Lodge a Serengeti ökoszisztéma délkeleti részén található. A fenséges akácfákkal árnyékolt harmincnégy, helyi anyagokból épült nyaraló mindegyikének saját verandája van, amely az Ndutu-tóra néz.

A szállást őshonos fák és cserjék veszik körül, amelyek arra ösztönzik a madarakat és emlősöket, hogy közvetlenül az ajtóhoz jöjjenek. A nyüzsgő turisztikai körúttól távol elhelyezkedő Ndutu békét és nyugalmat kínál, távol az őrjöngő tömegtől. Töltsön egy kis időt velünk és lazítson. Pihenjen egy afrikai nap ritmusára, ahogy egy számtalan madár hívja a felkelő nap hírnökét. Maradjon a szállás közelében, és élvezze a vadvilágot, vagy induljon autóval, és fedezze fel a könnyen elérhető élőhelyek széles skáláját. Naplemente után térjen vissza a Ndutu Safari Lodge otthonos melegébe és vendégszeretetébe.

RHINO LODGE:

A 2007-ben megnyílt Rhino Lodge egy viszonylag nagy nyaraló kiváló helyen, a lejtőkön sűrű erdővel szemben a Ngorongoro-kráterrel, közel a peremhez. Üdítően egyszerű, nyugodt légkörrel, és a terület maszájainak vezető testületével együttműködve működtetik. Szinte az összes alkalmazott a helyi faluból származik, és a szállás bevételének egy része közvetlenül a maszáj közösséghez kerül.

A Rhino Lodge egy egyszerű szállás, világos céllal és megközelítéssel. A szállást főleg nagyobb turistacsoportok használják, így elveszti jellegét. Viszonylag spártai, de a kalandvágyóbb utazók számára érdekes és nagyon gazdaságos szállás, irigylésre méltóan közeli hozzáféréssel a kráter aljához. 

Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés