+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Közép kategória

1 éj Tarangire, 1 éj Serengeti ,1 éj Ngorongoro : Burunge Tented Lodge + Seronera Wildlife Lodge+ Rhino Lodge


Burunge Tented Lodge

Az elegáns fából készült központi emelvényről, ahol a Lake Burunge Tented Lodge étterem áll, meg lehet nézni a tópartot, ahol várják az inni érkező állatokat. Mivel a tábor stratégiailag a Manyara és Tarangire közötti természetes folyosón található, így a vándorlás látványa garantált. A tábor a Sangaiwe néven ismert park bejáratától 10 percre található.A kemping tökéletes hely a kényelmes kikapcsolódásra egy Tarangire-i vadlessel töltött nap után, amelyet a szellő és az afrikai naplemente színei egyszerűen magával ragad a lodge saját teraszáról.


Seronera Wildlife Lodge

A Seronera Wildlife Lodge a vándorlási útvonalon található, és elölről megtekintheti ezt a rendkívüli természeti jelenséget.

A Seronera Wildlife Lodge művészien épült egy sziklás kiemelkedés köré üveg- és faelemekből, tökéletesen beleolvadva a környezetébe. a szállás mellett számos víznyelő vonzza éjjel-nappal a legcsodálatosabb állatokat, egyedülálló lehetőséget adva a Nagy Öttel való közeli találkozásra. A Seronera Lodge mindössze 5 percre van a hőlégballonos szafarik kiindulási pontjától, amely izgalmas madártávlati vadvilágot kínál Serengeti hatalmas síkságain.

Kiváltságos elhelyezkedéséről a Seronera 75 szobájából lenyűgöző kilátás nyílik több mint egymillió gnúra, amint Kenyából a Victoria-tóba vándorolnak, hogy elkerüljék a szárazságot.


RHINO LODGE :

A Ngorongoro Rhino Lodge a Ngorongoro természetvédelmi területen fekszik, közel a kráter széléhez. Az egyike a kis „költségvetésű” szállás/szállás lehetőségnek a környéken.

A szállás 24 egyszerű, tanzániai stílusú szobából áll, mindegyik saját verandával. Minden szobában kis kandalló található, hogy melegen tudjon maradni, mivel éjszaka nagyon hideg lehet.

Az étteremben két nagy kandalló található, amely kényelmes és hangulatos vacsoraélményt biztosít.

A Rhino Lodge-ot gyakran látogatják a vadon élő állatok, például a bivalyok. vándorolnak a bokrok között. 

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés