+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Luxus Kategória

1 éj Tarangire, 1 éj Serengeti ,1 éj Ngorongoro : Lake Manyara Serena Lodge + Serengeti Serena Lodge + Ngorongoro Serena Lodge


Lake Manyara Serena Lodge

A Sumawe komplexumtól 23 km-re található Lake Manyara Serena Safari Lodge szállással, étteremmel, bárral, közös társalgóval és kerttel várja vendégeit. A wifi és a privát parkoló ingyenesen vehető igénybe. Valamennyi szállásegységben zuhanyzóval, fürdőköpennyel és ingyenes piperecikkekkel ellátott, saját fürdőszoba található. A Lake Manyara Serena Safari Lodge vendégei svédasztalos vagy amerikai reggelit fogyaszthatnak. A helyszínen szabadtéri medence áll rendelkezésre, a közelben pedig kerékpározásra nyílik lehetőség. A Supermarket Alley 22 km-re, a Ngorongoro Természetvédelmi Fizetési Hatóság pedig 23 km-re található a Lake Manyara Serena Safari Lodge épületétől.


Serengeti Serena Safari Lodge

A Serengeti Serena Safari Lodge a Nyugati folyosón, a Grumeti-folyó közelében, fákkal borított gerincen található, valamint lenyűgöző kilátást nyújt a Serengeti Nemzeti Parkra. A csillogó patakok locsolta akácfák kellemesen hűssé teszik a szálláshelyet.

A szállásokhoz ülősarok tartozik. Saját, zuhanyzós fürdőszoba áll rendelkezésre. Törölköző biztosított. A hagyományos kupolával ellátott épületek remekül illeszkednek a természeti környezethez. A gerinc szélén "eltűnő horizont" medence található, amely a "végtelen síkságra" néz, melyről Serengeti a nevét kapta.


A Serengeti Serena Safari Lodge grillezési lehetőséget is kínál. A helyszínen étterem működik. Csomagolt ebéd is kérhető.Ngorongoro Serena Lodge

A Ngorongoro városában, a Laetoli Footprints-től 36 km-re, a Ngorongoro-krátertől pedig 20 km-re található Ngorongoro Serena Safari Lodge ingyenes wifivel, légkondicionálással, étteremmel és bárral várja vendégeit. Valamennyi szállásegységben zuhanyzóval, hajszárítóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott, saját fürdőszoba található.A szálláson mindennap svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A Magadi-tó 21 km-re, az Olduvai Gorge Múzeum pedig 37 km-re található a Ngorongoro Serena Safari Lodge épületétől.

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés