+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives ****

A Holiday Inn Resort Kandooma Maldives olyan egyedi élményt teremt, amely mindenki számára emlékezetes marad.

Kortárs szigeti üdülőhelyünk egy trópusi csodaország, mindössze 45 perces motorcsónakútra a Malé Velana nemzetközi repülőtértől, és 154 tágas és modern Overwater, Beach vagy Garden villát kínál, lenyűgöző kilátással a csillogó Maldív-tengerre és az üdülőhelyünket körülvevő érintetlen strandra. .

Világszínvonalú búvárhelyeket és szörfözési szüneteket kínáló, közvetlenül a küszöbön található tágas villáink a szigeten találhatók, és sokféle vendég számára vonzóak, hozzáférést biztosítva a strandhoz, az óceánhoz vagy a lagúnához. A családok számára a két és három hálószobás villák bőséges helyet kínálnak a szórakozáshoz és a kikapcsolódáshoz, miközben felfedezik Kandooma fushi-t, a paradicsomi szigetünket.

A szülők bevezethetik a gyerekeket a szigeti élet izgalmába olyan tevékenységeken keresztül, mint a PADI Bubblemaker, Surf Camps, úszásoktatás, és ami a legjobb az egészben, a Kandoo Kids' Club naponta változó oktatási és szabadidős tevékenységekkel. A Holiday Inn® „Kids Stay and Eat Free szabályzata” mellett olyan trópusi kalandot kínálunk, amelyre a család mindig szívesen emlékezik.

Az üdülőhely három étkezési lehetőséggel és négy bárral rendelkezik, amelyek kulináris élvezeteket kínálnak az étkezéshez, tematikus estekkel és privát étkezési lehetőségekkel, amelyek fokozzák az étkezési élményt.

Élvezze a napsütést, miközben számos tevékenységben vesz részt, akár kalandra, akár kikapcsolódásra vágyik; a tenger kincseinek felfedezésétől a PADI-tanúsítvánnyal rendelkező, 5 csillagos Kandooma Dive Center személyzetünk vezetésével és a hullámokon való szörfözéstől a megnyugtató gyógykezelésekig a Kandooma Spa by COMO Shambhala gyógyfürdőjében. Privát étkezési élményeinkkel és fogadalmak megújítási szertartásaival üdülőhelyünk tökéletes menekülés az Ön és szerettei számára.

Elhelyezkedés térképen

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés