+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Krüger nemzeti park

Időtartam: 9 nap / 7 éjszaka
Indulási időpontok:

2024.jan. 01 - dec. 31

pénteki indulásokkal

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

Mpumalanga nagyon kontrasztos terület, nyugatról meredek lejtő, buja őshonos erdők, kristálytiszta patakok és lezúduló vízesések határolják, majd átváltozik a sík Lowveld bushveldé, amely otthont ad az egyik leggazdagabb állat-és növényvilágnak a Földön.

1.  NAP:

BUDAPEST - JOHANNESBURG
Kora délutáni indulás Budapetről  menetrend szerinti járattal

2.  NAP:

BUDAPEST - JOHANNESBURG
Érkezés a kora reggeli órákban. Transzfer a szállásra ,majd pihenés és szabadprogram. Szállás: Signature Lux Hotel

3.  NAP:

JOHANNESBURG - BUSH LODGE
Reggel indulás egy festői útvonalon Mpumalanga-ba. Útközben meglátogatjuk Dullstroom-ot, áthaladunk a Robbers Pass-on. Meglátogatjuk a Pilgrims Rest-et, Bourkes Luck Potholes-t és a Blyde River kanyont. Útközben ebéd saját költségen. Ezt követően a Lowveld bushveld felé kanyarodunk. A Krüger Park mellett található tábor igényesen kialakított, teljesen beleolvad a környezetbe, frissítő medencével rendelkezik és lenyűgöző kilátás nyílik a környező bozótosra. A vacsora nyílt tűzön fő. A jól felszerelt Bush Lodge-ben éjszakázunk.

4. NAP:

BUSH LODGE
Könnyű reggeli után indulunk a gyalogos vadlesre. Körülbelül 3 órán keresztül sétálunk, rendszeresen megállókkal. Az idegenvezető és egy nyomkereső vezeti a csoportot. 10 óra körül villásreggeli, majd pihenés a medencénél. Délután nyitott járművel vadles, amit éjszaka is folytatunk, így olyan éjszakai állatokat is megfigyelhetünk, amik egyébként általában nem láthatóak. Vacsora braai/afrikai barbeque. Szállás Bush Lodge-ben.

5. NAP

PANORAMA ROUTE – HAZYVIEW
Egy kiadós reggelit követően, felfedezzük a híres Panorama Route-t. Egy megállókor megnézzük az impozáns Blyde River Canyon-t, Bourke’s Luck Potholes-t, a God’s Window-t. Megállunk Graskop-ban, egy hangulatos kis városban, ahol betérünk a híres Harry Pancake Bar palacsintázóba (saját költségen). Délután leereszkedünk a Kowyn Pass, egy hagyományos faluba, ahol eltöltünk egy kis időt a hely Shangan emberrel. Ezután transzfer a Lodge Hazyview szállásra.

6. NAP

KRUGER NEMZETI PARK
Korán reggel a napfelketében indulás a Krüger Nemzeti Parkba, ahol az egész napot vadlessel töltjük. Piknikebéd. A Paul Krüger által 1898-ban alapított park a világ egyik legrégebbi és legismertebb parkja és egyben a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület 18.989 km2 területtel. Nagyvadakban dúskáló ligetes szavannái, part menti erdői és a nagy füves síkságai állatok sokaságának  természetes lelőhelyei. Vacsora és szállás a park egyik táborhelyén. Késő délután visszatérés a Lodge Hazyview szállásra.

7. NAP

TRANSZFER JOHANNESBURG
Indulás Johannesburgba reggeli után, érkezés a késő délutáni órákban. Szállás: Signature Lux Hotel

8. NAP

JOHANNESBURG- BUDAPEST
Reggeli után még pihenés Johannesburgban. Transzfer a repülőtérre Hazaindulás az esti órákban

9. NAP

BUDAPEST
Érkezés Budapestre a délutáni órákban


ÁRAKRÓL ÉS IDŐPONTOKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN IRODÁNKBAN!
Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés