+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

4 napos szafari

1 éj Amboseli, 1 éj Lake Nakuru, 1 éj Masai Mara

Időtartam: 4 nap / 3 éjszaka
Indulási időpontok:

2024.01.03. - 2024.12.15.

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

1. nap:

Érkezés reggel Nairobiba. Indulás az Amboseli Nemzeti Parkba  (250 km, 4-5 órás út), mely közvetlenül a Kilimanjaro Hegy (5.895 m)  lábánál helyezkedik el. Nairóbitól 240 km-re délkeletre található, 392km²-nyi területet foglal magába. A park teljesen sík, füves terület, közvetlenül a tanzán határon. Több mint 50 fajta emlős otthonául szolgál. Igen gazdag patásokban, rengeteg elefánt él itt, de természetesen oroszlánnal és egyéb macskafélékkel, valamint sakállal, hiénával, marabuval, keselyűvel is találkozhatunk. Ebéd a szálláson, délután vadles. Este vacsora és szállás az  Sentrim Amboseli.

2. nap:

Reggeli után indulás a Lake Nakuru Nemzeti Parkba. A 188 km² alapterületű nemzeti parkot 1960-ban nyilvánították védett területté. Utunk során részesei lehetünk a csodálatos Rift Valley hasadék látványának, mely a Holt-tengertől Mozabikig húzódik. A Lake Nakuru nagyon sekély tó, kiterjedése 62 km². A kis és nagy flamingók hatalmas populációija a kétmilliós számot is elérheti. A tollazatuk színe az egész tájat csodálatos rózsaszínűvé varázsolja. A tó mellett elterülő nemzeti parkban szinte minden állatfaj megtalálható, köztük a keskenyszájú orrszarvú is, amely Kenyában itt látható a legnagyobb számban. Piknik ebéd, délután vadles. Este vacsora és szállás a Lake Nakuru Lodge Flamingo Hill Camp / Lake Nakuru Lodge.

3. nap:

Reggeli után indulás a Masai Mara Nemzeti Parkba. Kenya leghíresebb parkja, a tanzániai Serengeti Nemzeti Park északi kiterjedése. A nemzeti Parkban megcsodálhatjuk a Big Five-nak nevezett öt nagyvadat (oroszlán, kafferbivaly, orrszarvú, elefánt, leopárd) s mellettük gepárdot, számos más antilop- és zebrafélét, vízilovat és a változatos madárvilágot is megfigyelhetjük. A kínálkozó táplálék bősége miatt az oroszlánok populációja itt az egyik legsűrűbb egész Afrikában. A Mara-folyóban vízilovak játszanak, a folyóparton krokodilok sütkéreznek. Évente gnúk milliói vándorolnak északra az esőt követve. Ebéd, majd délután vadles. Este vacsora és szállás Mara Zebra Plains Lodge-ban.

4. nap:

Kora hajnali vadles, reggeli, majd visszaindulás Nairobiba.TOVÁBBI SZAFARI PROGRAMOK EGYÉNI IGÉNYEK ALAPJÁN - KERESSEN MINKET!

Érkezéstől a távozásig magyar nyelvű telefonos asszisztenciát biztosítunk, kísérjük Önt, önállóan semmit nem kell intéznie.

Árak

Indulási időpontok
2 fő esetén
2024. ápr. 01 - 2024. jún. 30
627.715 Ft/fő
2024. júl. 01 - 2024. dec. 31
770.715 Ft/fő

Kötelező ünnepi felár (húsvéti és karácsonyi időszak.): 14.400 Ft/fő/éj
A szafari programok árai tartalmazzák: reptéri transzfereket, közlekedést, szállást teljes panziós ellátással, park belépőket és vadleseket, angol nyelvű vezetőt
Az árak nem tartalmazzák: repülőjegy + illeték, egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló, ünnepi felár, kenyai vízum (25.000,-Ft/fő)  

 4 FŐ ESETÉN  KEDVEZMÉNYT ADUNK! 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés