+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

4 napos szafari

1 éj Lake Nakuru, 2 éj Masai Mara

Időtartam: 4 nap / 3 éjszaka
Indulási időpontok:

2022.01.03. - 2022.12.15.

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök


1. nap:

Érkezés reggel Nairobiba. Indulás a Lake Nakuru Nemzeti Parkba, mely Nairobitól 156 km-re északra található. A 188 km² alapterületű nemzeti parkot 1960-ban nyilvánították védett területté. Utunk során részesei lehetünk a csodálatos Rift Valley hasadék látványának, mely a Holt-tengertől Mozabikig húzódik. A Lake Nakuru nagyon sekély tó, kiterjedése 62 km². A kis és nagy flamingók hatalmas populációija a kétmilliós számot is elérheti. A tollazatuk színe az egész tájat csodálatos rózsaszínűvé varázsolja. A tó mellett elterülő nemzeti parkban szinte minden állatfaj megtalálható, köztük a keskenyszájú orrszarvú is, amely Kenyában itt látható a legnagyobb számban. Megérkezés után ebéd, délután vadles. Este vacsora és szállás a Lake Nakuru Lodge Flamingo Hill Camp / Lake Nakuru Lodge.

2. nap: 

Reggeli után indulás a Masai Mara Nemzeti Parkba,mely 1.672 km² alapterületű rezervátum. Kenya leghíresebb parkja, a tanzániai Serengeti Nemzeti Park északi kiterjedése. A nemzeti Parkban megcsodálhatjuk a Big Five-nak nevezett öt nagyvadat (oroszlán, kafferbivaly, orrszarvú, elefánt, leopárd) s mellettük gepárdot, számos más antilop- és zebrafélét, vízilovat és a változatos madárvilágot is megfigyelhetjük. A kínálkozó táplálék bősége miatt az oroszlánok populációja itt az egyik legsűrűbb egész Afrikában. A Mara-folyóban vízilovak játszanak, a folyóparton krokodilok sütkéreznek. Évente gnúk milliói vándorolnak északra az esőt követve. ebéd, majd délután vadles. Este vacsora és szállás Mara Zebra Plains Lodge-ban.

3. nap: 

Kora hajnali vadles, majd reggeli. Délelőtt szabadprogram, pihenés a lodge-ban. Ebéd, majd délutáni vadles. Este vacsora és szállás a Mara Zebra Plains Lodge-ban.

4. nap: 

Kora hajnali vadles, reggeli, majd visszaindulás Nairobiba.


TOVÁBBI SZAFARI PROGRAMOK EGYÉNI IGÉNYEK ALAPJÁN - KERESSEN MINKET!

Érkezéstől a távozásig magyar nyelvű telefonos asszisztenciát biztosítunk, kísérjük Önt, önállóan semmit nem kell intéznie.

Árak

Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2023. jan. 02 - 2023. dec. 22
684.180 Ft/fő
579.200 Ft/fő

Kötelező ünnepi felár (húsvéti és karácsonyi időszak): 14.400 Ft/fő/éj

A szafari programok árai tartalmazzák: reptéri transzfereket, közlekedést, szállást teljes panziós ellátással, park belépőket és vadleseket, angol nyelvű vezetőt

Az árak nem tartalmazzák: repülőjegy + illeték, egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló, ünnepi felár, kenyai vízum (21.000,-Ft/fő)

 4 FŐ ESETÉN 10% / FŐ KEDVEZMÉNYT ADUNK! 


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés