+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

5 napos szafari

1 éj Amboseli, 1 éj Lake Nakuru, 2 éj Masai Mara

Időtartam: 5 nap / 4 éjszaka
Indulási időpontok:

2024.01.03. - 2024.12.15.

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

1. nap:

Érkezés reggel Nairobiba. Indulás az Amboseli Nemzeti Parkba (250 km, 4-5 órás út). mely közvetlenül a Kilimanjaro Hegy lábánál helyezkedik el. A park teljesen sík, füves terület, közvetlenül a tanzán határon, a Kilimanjaro (5.895 m) lábánál fekszik. Több mint 50 fajta emlős otthonául szolgál. Igen gazdag patásokban, rengeteg elefánt él itt, de természetesen oroszlánnal és egyéb macskafélékkel, valamint sakállal, hiénával, marabuval, keselyűvel is találkozhatunk.Ebéd a szálláson, délután vadles. Este vacsora és szállás az  Sentrim Amboseli.

2. nap:

Reggeli után indulás a Lake Nakuru Nemzeti Parkba. A 188 km² alapterületű nemzeti parkot 1960-ban nyilvánították védett területté. Utunk során részesei lehetünk a csodálatos Rift Valley hasadék látványának, mely a Holt-tengertől Mozabikig húzódik. A Lake Nakuru nagyon sekély tó, kiterjedése 62 km². A kis és nagy flamingók hatalmas populációija a kétmilliós számot is elérheti. A tollazatuk színe az egész tájat csodálatos rózsaszínűvé varázsolja. A tó mellett elterülő nemzeti parkban szinte minden állatfaj megtalálható, köztük a keskenyszájú orrszarvú is, amely Kenyában itt látható a legnagyobb számban. Piknik ebéd, délután vadles. Este vacsora és szállás a Lake Nakuru Lodge Flamingo Hill Camp Lake Nakuru Lodge.

3. nap:

Reggeli után indulás a Masai Mara Nemzeti Parkba. Kenya leghíresebb parkja, a tanzániai Serengeti Nemzeti Park északi kiterjedése. A nemzeti Parkban megcsodálhatjuk a Big Five-nak nevezett öt nagyvadat (oroszlán, kafferbivaly, orrszarvú, elefánt, leopárd) s mellettük gepárdot, számos más antilop- és zebrafélét, vízilovat és a változatos madárvilágot is megfigyelhetjük. A kínálkozó táplálék bősége miatt az oroszlánok populációja itt az egyik legsűrűbb egész Afrikában. A Mara-folyóban vízilovak játszanak, a folyóparton krokodilok sütkéreznek. Évente gnúk milliói vándorolnak északra az esőt követve. Ebéd, majd délután vadles. Este vacsora és szállás Mara Sopa Lodge-ban.

4. nap:

Kora hajnali vadles, majd reggeli. Délelőtt szabadprogram, pihenés a lodge-ban. Ebéd, majd délutáni vadles. Este vacsora és szállás a Mara Sopa Lodge-ban.

5. nap:

Kora hajnali vadles, reggeli, majd visszaindulás Nairobiba.


IDŐPONTOKRÓL ÉS SZÁLLÁSOKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN IRODÁNKBAN!

Árak

Indulási időpontok
2 fő esetén
2024. ápr. 01 - 2024. jún. 30
778.144 Ft/fő
2024. júl. 01 - 2024. dec. 31
1.025.144 Ft/fő

Kötelező ünnepi felár (húsvéti és karácsonyi időszak: 14.400 Ft/fő/éj
A szafari programok árai tartalmazzák: reptéri transzfereket, közlekedést, szállást teljes panziós ellátással, park belépőket és vadleseket, angol nyelvű vezetőt
Az árak nem tartalmazzák: repülőjegy + illeték, egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló, ünnepi felár, kenyai vízum (25.000,-Ft/fő)

4 FŐ ESETÉN KEDVEZMÉNYT ADUNK! 
 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
TOVÁBBI SZAFARI PROGRAMOK EGYÉNI IGÉNYEK ALAPJÁN - KERESSEN MINKET!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés