+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Időtartam:
Indulási időpontok:

2019. január 01 - december 31

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

Port Louis, Botanikus kert és Cukor Múzeum

Felnőtt Ár   : 100Euro
Gyermek Ár ( 12 éves korig) : 50 Euro
Ebéd felár   : 30 Euro
Port Louis Mauritius fővárosa. A kikötőváros minden kirándulót elbűvöl sokszínűségével, modern épületeivel, a mecsetekkel, templomokkal, a Creole Házzal és katonai erőddel. A program során lehetőség nyílik a piac meglátogatására, mely hatalmas egzotikus gyümölcs-, zöldség- és fűszerkínálattal várja a vásárolni vágyókat. A csodás Szent Ludvig katedrális mögött láthatjuk a város fölé emelkedő Fort Adelaide erődöt. Egy helyi étteremben ebédelési lehetőség. Ebéd után a Pamplemousses Garden botanikus kert meglátogatása, melyet a XVIII.században Pierre Poivre hozott létre. A kert a maga nemében a világ egyik leghíresebb parkja. Végül látogatás a Cukor Múzeumba, mely egy régi cukormalomból kialakított múzeum, régi gépekkel. A cukor és cukorgyártás történetével ismerkedhetünk meg. 

Szigettúra /Ganga Talao – Curepipe – Trou aux Cerfs- Vanilla Park 

Felnőtt Ár :95€ 
Gyermek Ár (12 év alatt):50€
Ebéd felár : 30€
A kirándulás a sziget belsejébe, a hegyvidék sűrű zöldjébe visz minket a tengerpart kékje után. Első állomásunk Ganga Talao, a krátertó a hinduk legszentebb helye Mauritius szigetén. A tóparton aprócska, díszes templomok és egy lenyűgöző, 33 méteres Shiva-szobor fogadja a látogatót. Majd látogatás Curepipe, a nyüzsgő, élettel teli kereskedővárosba, ami gyönyörű, kreol építészeti remekeivel ejti rabul a látogatót. Fő látnivalója mégis a Trou aux Cerfs, a tökéletes vulkáni kráter, melynek pereméről a kráter trópusi zölddel borított belsejébe és a vidék hegyekkel csipkézett panorámájára egyszerre vethetünk pillantást. Ezután továbbutazás a Vanilla Parkba, ahol különböző hüllő-, krokodil-, és teknősfajtákkal ismerkedhetünk meg. Utolsó állomásként a Gris-Gris kilátópontról csodás panorámában gyönyörködhetünk.

Tea túra és Vanilla Park 

Felnőtt Ár (ebéddel) :130€ 
Gyerek Ár (12 éves korig /Ebéddel) :65€
Felkeressük a Trou aux Cerfs vulkáni krátert, majd Domaine des Aubineaux-t, mely a gyarmati időkből származó egyik legrégebbi ház Mauritiuson. A túrát a tea úttal folytatjuk, melynek során megtekintjük a Bois Cheri teagyárat. Az idegenvezető megismerteti az érdeklődőket a teagyártás lépéseivel, egészen a levelek leszedésétől kezdve a szárításon át a csomagolásig. A látogatást a teamúzeum teszi teljessé. Teakóstolásra is lehetőség nyílik a túra alatt. Végül a Saint Aubrin házat keressük fel, mely 819-ben épült telepes ház. Megtekinthető a „vanília Ház” a flamingó virág nevelde, és a rum desztilláló, valamint rum kóstolásra is lehetőség nyílik.

Blue Safari - merülés tengeralattjáróval 

Felnőtt Ár :120€
Gyermek Ár (12 éves korig) : 75€

Felejthetetlen élmény egy tengeralattjáró fedélzetéről megcsodálni a víz alatti világot. 35 méter mélyen korallokban gyönyörködhetünk és a tengeri élővilágot figyelhetjük meg.

Blue Safari - búvárkodás víz alatti scooterrel 

Kétszemélyes Scooter :160€ 
Egyszemélyes Scooter :115€
Víz alatti scooter segítségével azok is felfedezhetik Mauritius lenyűgöző vizi élővilágát, akik nem tudnak úszni, vagy búvárkodni. Az asszisztenssel együtt körülbelül 3 m mélységig lehet merülni. 

Casela Madárpark (qaudozás, oroszlán sétáltatás) - Chamarel 

Felnőtt Ár (Ebéddel) :120€
Gyermek Ár (12 éves korig/Ebéddel) : 65€
A Casela Madárparkban több mint 140 ritka madárfaj - köztük a rózsás galamb, amely csakis Mauritius szigetén él. - majmok és óriás teknôsök láthatóak. Programlehetőségek (felár ellenében) a Madárparkban: quadozás, séta az oroszlánokkal.
Ebéd a parkban, majd továbbutazás Chamarel felé. Chamarel környékén a természet nem fukarkodik bájaival, bőkezűen festi zöldre a sziget belső vidékét. A látnivalók közül felkeressük a varázslatos hétszínű földet, de nem mulaszthatjuk el Mauritius legnagyobb vízesését, a több mint 100 méterről aláhulló, dübörgő áradatot sem. 

Kalózhajó Kirándulás 

Felnőtt Ár /BBQ ebéddel :100€
Gyermek Ár (12 éves korig/BBQ ebéddel ):50€
(Az ár transzfert nem tartalmaz) Éljen át egy csodálatos kalandot kalózainkkal, egy csodálatos fa vitorlás kalózhajón!
Látogatást teszünk a népszerű Grand River délkelet-vízesés parján, búvárkodunk a gyönyörű keleti parti lagúnában, finom grill ebédet tálalunk fel a hajó fedélzetén, alkoholos és alkoholmentes italokat kínálnak egész nap. Élvezze az élő mauritiusi animációt a fedélzetén élő zenével és kalóz témájú szórakozási lehetőségekkel. És még szabad idő is marad az egyik képeslap szépségű Ile aux Cerfs szigetei strandon.

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés