+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

MIKUMI SZAFARI DAR EL SALAAMBÓL

Időtartam: Tetszés szerint
Indulási időpontok:

2024.január 1 - 2024. december 31.

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

FONTOS: Az általunk kínált szafari programok PRIVÁT szafarik! A privát szafarik alatt a 4x4-es autókban csak annyi fő lesz , ahányan befizettek, tehát nem tömött autókban történik a program!
MI MINDIG MINŐSÉGBEN UTAZUNK, UTAZTATUNK!


MIKUMI PROGRAMOK:

Mikumi Nemzeti Park:

Az Uluguru-hegység és a Lumango-hegység között található Mikumi Tanzánia negyedik legnagyobb nemzeti parkja, és csak néhány órás autóútra van Tanzánia legnagyobb városától. A parkban sokféle vadvilág található, amelyek könnyen észrevehetők és jól akklimatizálhatók a vadlesek alkalmával. A park 330 km-re (kb5-6 óra) van Dar El Salaamtól 

A Mikumi Nemzeti Parkban, látható a „Big Five”-t - gepárd, oroszlán, elefánt, bivaly és orrszarvú. A vízilómedencék közvetlen hozzáférést biztosítanak a sárkedvelő vadállatokhoz, és a vízi utak mentén történő madárles különösen érdekes. A Mkata-ártér, Mikumi népszerű központi darabjának nyitott horizontja és bőséges élővilága gyakran hasonlít a híresebb Serengeti-síkságra. Az oroszlánok a füves birodalmukat – és a rajta átvonuló zebra-, gnú-, impala- és bivalycsordákat – a termeszek dombjainak lapított tetejéről, vagy esetenként esőzéskor a fák magasan fekvő ülőrúdjáról vizsgálják. A zsiráfok a Mkata folyót szegélyező elszigetelt akácállományokban keresnek takarmányt, a Mikumi elefántjai által is kedvelt árnyékos szigeteken. Tanzániában talán a legmegbízhatóbb hely a hatalmas tehénantilop - a világ legnagyobb antilopjának- megfigyelésére. Az ugyanilyen lenyűgöző nagyobb kudu és sable antilop kísérti a hegyek miombó erdővel borított lábánál, amelyek a park határaiból emelkednek ki. Több mint 400 madárfajt jegyeztek fel, amelyekhez az esős évszakban számos európai vándor madár csatlakozik, olyan színes, gyakori lakosokkal, mint a villásfarkú szalakóta, a sáfránysárga sarkantyúspityer és a rétisas. A vízilovak a főbejárati kaputól 5 km-re északra elhelyezkedő medencepár csillaglátványossága, amelyet folyamatosan változó vízimadarak támasztanak alá.


1 NAPOS MIKUMI NEMZETI PARK

Kora reggeli indulás a Mikumi Nemzeti Parkba. Vadles a park területén. Piknik ebéd, majd a vadles folytatódik! Visszaérkezés Dar El Salaamba késő délután.
2NAP/1 ÉJ MAKUMI NEMZETI PARK

1.nap: Kora reggeli indulás Dar El Salaamból a 330 km-re levő Mikumi Nemzeti Parkba. Érkezés után vadles piknik ebéddel, a park területén. Vacsora és szállás: Bastian Camp.

2.nap: Reggeli után vadles. Visszaérkezés Dar El Salaamba késő délután.

3 NAP/2 ÉJ MIKUMI NEMZETI PARK

1.nap: Kora reggeli indulás Dar El Salaamból a 330 km-re levő Mikumi Nemzeti Parkba. Érkezés után vadles piknik ebéddel, a park területén. Vacsora és szállás: Bastian Camp.

2.nap: Reggeli után egész napos vadles a parkban. Vacsora és szállás: Bastian Camp

3.nap: Reggeli után vadles. Visszaérkezés Dar El Salaamba késő délután.


További információ miatt keresse munkatársunkat!


Árak

Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 16 - 2024. dec. 31
89.774 Ft/fő
52.069 Ft/fő
Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 16 - 2024. dec. 31
195.708 Ft/fő/1éj
136.457 Ft/fő/1éj
Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 16 - 2024. dec. 31
292.664 Ft/fő/2éj
202.890 Ft/fő/2éj

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, a szafari programot négy kerék meghajtású terepjáróval, angolul beszélő sofőrrel, park belépőket, szállást teljes ellátással

A részvételi díj nem tartalmazza: személyes jellegű kiadásokat (pl. hordár, borravaló, minibár, telefon),borravaló a sofőrnek: 20-30.- USD/fő


A honlapon látható ár a napi dollár árfolyam szerint változik!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés