+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

SELOUS SZAFARI DAR EL SALAAMBÓL

Időtartam: Tetszés szerint
Indulási időpontok:

2024.január 1 - 2024. december 31.

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

FONTOS: Az általunk kínált szafari programok PRIVÁT szafarik! A privát szafarik alatt a 4x4-es autókban csak annyi fő lesz , ahányan befizettek, tehát nem tömött autókban történik a program!
MI MINDIG MINŐSÉGBEN UTAZUNK, UTAZTATUNK! 


SELOUS PROGRAMOK:

A Selous Nemzeti Park:

A tanzániai Selous Vadrezervátum Afrikában a legnagyobb. Hatalmas mennyiségû állatot tart el: köztük a mára már nagyon ritka afrikai vadkutyát (vagy hiénakutyát) és a fekete (vagy keskeny szájú) orrszarvút. Mégis a Tanzániába érkezõ turistáknak csak 1 % látogatja ezt a máig vad és titokzatos tájat. A Selous a nagyközönség elõtt megnyitott részének csodálatos hangulata van sûrû miombo bozót szegélyezi a vadregényes Rufiji folyót, amely tavak és az azokat egymással és a folyóval összekötõ patakok labirintusával, fantasztikus vizes élõhelyeket alkot. A nyilvánosságnak megnyitott park nagysága, a levegõbõl látható a legjobban. Ahogy a fürdõzõ vízilovak az egymás mellett legelészõ zsiráfok és elefántcsordák is jól megfigyelhetõk a magasból. A Seloust úgy is érdekes megismerni, hogy végighajózunk a Rufiji folyón.

A hatalmas krokodilok és a pancsoló vízilovak hada az inni kívánkozó bivaly, zsiráf, és elefántcsordák látványa lenyűgözõ. Csodálatosan sokszínû a madárvilág is, sárgacsõrű gólyák, fehér koronás lilék, sok fajta kisebb gázlómadár, jégmadarak, ollós-csõrû madarak színesítik a tájat. Különösen a szárazévszakban gyakran járnak a folyóhoz inni olyan nagyobb testû állatok, mint a varacskos disznó , az impala a kudu és a közönséges zebra. Van, amikor egyszerre ötven zsiráf is jön a folyóhoz. Három afrikai vadkutyafalka is él a folyó mentén.


2NAP/1 ÉJ SELOUS NEMZETI PARK

1.nap: Kora reggeli indulás Dar El Salaamból a 370 km-re levő Selous Nemzeti Parkba. Érkezés után vadles piknik ebéddel, a park területén. Vacsora és szállás: Selous Mapumziko Lodge.

2.nap: Reggeli után vadles. Visszaérkezés Dar El Salaamba késő délután.
3 NAP/2 ÉJ SELOUS NEMZETI PARK

1.nap: Kora reggeli indulás Dar El Salaamból a 370 km-re levő Selous Nemzeti Parkba. Érkezés után vadles piknik ebéddel, a park területén. Vacsora és szállás: Selous Mapumziko Lodge.

2.nap: Reggeli után egész napos vadles a parkban. Vacsora és szállás: Selous Mapumziko Lodge.

3.nap: Reggeli után vadles. Visszaérkezés Dar El Salaamba késő délután.

Árak

Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 16 - 2024. dec. 31
224.371 Ft/fő/1éj
164.174 Ft/fő/1éj
Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 16 - 2024. dec. 31
315.579 Ft/fő/2éj
233.492 Ft/fő/2éj

A részvételi díj tartalmazza: transzfer, a szafari programot  négy kerék meghajtású terepjáróval, angolul beszélő sofőrrel, park belépőket, 2 éjszaka szállást teljes ellátással

A részvételi díj nem tartalmazza: személyes jellegű kiadásokat (pl. hordár, borravaló, minibár, telefon),borravaló a sofőrnek: 20-30.- USD/fő


A honlapon látható ár a napi dollár árfolyam szerint változik!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés