+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

4 napos szafari

2 éj Serengeti, 1 éj Ngorongoro Kráter

Időtartam: 4 nap / 3 éjszaka
Indulási időpontok:

2024.január 1-december 31

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

FONTOS: Az általunk kínált szafari programok PRIVÁT szafarik! A privát szafarik alatt a 4x4-es autókban csak annyi fő lesz , ahányan befizettek, tehát nem tömött autókban történik a program!
MI MINDIG MINŐSÉGBEN UTAZUNK, UTAZTATUNK! 

1. nap:

Indulás Arusha-ból a Serengeti Nemzeti Parkba, Afrika legnagyobb vadonjába. A 400 km-es út során, -melynek a park területén része kicsit rázós- nagy valószíűséggel sok állatot látunk. A Serengeti az egyik legnagyobb vadon Afrikában. Tanzánia legrégebbi és legnépszerűbb parkja, a világörökség része. A park 14.763 km², hatalmas, dimbes-dombos füves területtel, mely szinte eggyé válik a horizonttal. 3 millió emlős állatnak ad otthont, melyek közül több, mint 2 millió évenként csordákban vándorol. Horkantó gnúk csapata cammog végig az ősi vándorló útvonalon. Több mint 1,5 millió gnú vesz részt évenként a vándorlásban a friss legelő felé, zebrák és gazellák társaságában a Serengeti déli részétől a Masai Mara Nemzeti Parkba vándorolnak (mely a Serengeti északi kiterjedése). Ha épp nincs vándorlás, a Serengeti parkban akkor is szenzációs szafariban lehet részünk: bivalycsordák, kisebb elefánt- és zsiráfcsoportok, ezernyi gazella, impala és antilop látható. Délutáni vadles.
 Vacsora és szállás: Serengeti Heritage Camp / Seronera Wildlife Lodge / Serengeti Serena Lodge

2. nap:

Reggeli után egész napos vadles a Serengeti Nemzeti Parkban, piknik ebéddel. Vacsora és szállás: Serengeti Heritage Camp / Seronera Wildlife Lodge / Serengeti Serena Lodge

3. nap:

Reggeli után indulás a Ngorongoro Kráterhez. A világhíres vadrezervátum a világ hét csodája közé tartozik. A Ngorongoro kráter, mely a világ legnagyobb vulkanikus krátere 19,2 km átmérőjű, 610 m mély és 304 km²-en terül el. Hatalmas számú, több mint 25.000 emlősnek szolgál otthonául. Rengeteg zebra és antilop, ezenkívül elefánt, gnú, gazella, bivaly, oroszlán, leopárd, varacskos disznó, gepárd és hiéna is megtalálható itt. Vulkánok, hegyek, síkságok, tavak, erdők, és régészeti helyek teszik változatossá ezt a pompás tájat. A kráter - ahol a legtöbb lodge található - magassága és perem körüli hőmérséklete miatt elég hűvös, főleg este. Erdőnövényekben gazdag, buja, tele van kúszónövényekkel, rikoltozó majmokkal, melyet a hajnali köd még elrejt előlünk. A meredek kráterfal nem akadályozza az állatokat a mozgásban, de sokan maradnak a kráter aljában, ahol élelem és víz bőségesen található. A kráter a védett fekete orrszarvúk otthonául szolgál. Vadles a kráterben, piknik ebéddel. Vacsora és szállás: Rhino Lodge / Ngorongoro Serena Lodge
Szálláslehetőségek igény szerint a Ngorongoro kráteren kívül és belül

4. nap:

Kora reggeli vadles a kráterben. Délután visszaindulás Arusha-ba.

Árak

Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 01 - 2024. dec. 31
702.636 Ft/ fő/3éj
567.934 Ft/ fő/3éj
Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 01 - 2024. dec. 31
782.729 Ft/fő/3éj
648.027 Ft/fő/3éj
Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 01 - 2024. dec. 31
957.478 Ft/fő/3éj
830.057 Ft/fő/3éj

A szafari árak tartalmazzák: a szafari programot 4x4-es terepjáróval, sofőrt (id.vez.), transzfert, park belépőt, elhelyezést teljes ellátással.

A szafari árak nem tartalmazzák: a repülőjegy+illeték, online vízumot, biztosítások, ünnepi felár

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
A honlapon látható ár a napi dollár árfolyam szerint változik!Az általunk kínált szafari programok PRIVÁT szafarik! A privát szafarik alatt a 4x4-es autókban csak annyi fő lesz , ahányan befizettek, tehát nem tömött autókban történik a program!MI MINDIG MINŐSÉGBEN UTAZUNK, UTAZTATUNK!

TOVÁBBI SZAFARI PROGRAMOK EGYÉNI IGÉNYEK ALAPJÁN - KERESSEN MINKET!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés