+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Icon of the Seas

Granciáls kabinok

Időtartam:
Indulási időpontok:

2024. november 30         

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

ICON OF THE SEAS - GARANCIÁLIS KABINOK

MÁR MOST FOGLALJA LE JÖVŐ ÉVI NYARALÁSÁT A VILÁG LEGNAGYOBB TENGERJÁRÓJÁRA!


Hajózzon a világ legnagyobb és legújabb tengerjáróján, az Icon of the Seas fedélzetén!


A Royal Caribbean hamarosan átadja a következő generációs tengerjáró hajóját, az Icon of the Seas-t, amely 2024. januárjában kezdi meg első útját. Ezzel egy teljesen új hajóosztály született meg és elkezdődött vele az Icon Class osztályú hajók kora.

Függetlenül attól, hogy a „családi nyaralás” családként, párként vagy barátként való utazást jelent számunkra, a hajó mindenre kiterjedő kínálata mindenki számára rejt izgalmakat és páratlan kikapcsolódási lehetőségeket. A világ legnagyobb óceánjáró hajója 20 fedélzetből áll és a 7.600 utas kényelmét 2.350 fős személyzet szolgálja majd.


Felsorolni is nehéz, mennyi programlehetőség várja a vendégeket, de kísérletet teszünk rá az alábbiakban:

7 medence - köztük a Royal Bay Pool-lal, ami a legnagyobb valaha megépített medence lesz a tengeren, valamint a Water’s Edge infinity medencével-, 9 pezsgőfürdő, 6 rekord nagyságú vízi csúszda, AquaDome (fedett vízi színház vízeséssel), AbsoluteZero jég aréna, Chill Island, Swim & Tonic úszóbár, Crown’s Edge – a bátorság próbája a tengeren, Central Park és a megújult Royal Promenade.


7 éjszakás hajóút

Útvonal: Miami (Florida, USA) – tengeren – tengeren – Basseterre (St. Kitts) – Charlotte Amalie (St. Thomas) – tengeren – Perfect Day at Cococay (Bahama-szigetek) – Miami (Florida, USA)


Garanciális Surfside-ra néző balkonos kabin                         1889 EUR/fő
Garanciális Tengerre néző balkonos kabin1962 EUR/fő


Az árak tartalmazzák: elhelyezést a választott kabinkategóriában, az NCCF díjat, a kikötői illetéket (137 EUR / fő) a kötelezően fizetendő szervízdíjat (101 EUR / fő / 7 éj), teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.

Az árak nem tartalmazzák: kikötőbe utazás és visszautazás költségét, személyes fogyasztást, internet használatot, parti kirándulásokat, útlemondási biztosítást (3%).


Az egyágyas felár iránt érdeklődjön utazási tanácsadójánál! / Az ajánlat a szabad helyek függvényében, korlátozott számú kabinban érvényes!


Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés