+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Trump International Hotel and Tower ***** / New York - Manhattan

Időtartam:
Indulási időpontok:

2019.01.01 - 12.31

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

A Trump International New York épülete a Columbus Circle és a Broadway találkozásánál fekszik. Az 5 csillagos szálloda pár percnyi távolságra fekszik a Central parktól. A szállodában a Jean Georges és a Nougatine étterem várja a vendégeket. A szobákban egy konyhasarok is helyet kapott.

Szolgáltatások

A szálloda ad otthont a 6.000 négyzetméteres Trump wellness-központnak. A wellness-részleg területén számtalan kozmetikai kezelés, masszázs-szolgáltatás és egyéb pihentető lehetőség várja a vendégeket, a világ minden tájáról. A spa területén egy fedett és fűtött medence található, valamint egy egészség klub, ahol szaunázni és jógázni is lehet.
A Trump International New York épületétől kevesebb mint 1 mérföld távolságra fekszik a Radio City Music Hall. A Central Park Zoo 1 mérföld távolságra található, míg a LaGuardia repülőtér 10 mérföldre áll rendelkezésre.

Szobák

A Trump International New York tágas szobáinak nagy ablakaiból a városra vagy a Central parkra nyílik kilátás. A vendégszobákban egy 55 colos síkképernyős kábeltelevízió és egy Blue-ray DVD-lejátszó gondoskodik a szórakozásról. A konyhasarokban egy étkező is található. A szobákhoz egy márvány díszítésű fürdőszoba tartozik.

Árak

Indulási időpontok
Superior szoba
Egyágyas szoba
Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés