+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

FAKULTATÍV PROGRAMOK MEXIKÓBAN

Időtartam:
Indulási időpontok:

2019. január 01- december 31

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

Chichen Itza - egésznapos kirándulás

Az egész napos kirándulás során ellátogatunk Valladolid hajdani gyarmati kisvárosba és Chichen Itzába, mely a világ 7 új csodájának egyike. A romvárosban egyszerre ismerhető meg két kultúra is egy helyen: a maja és a tolték. Erre ilyen tökéletes formában csak itt, Chichen Itzában van lehetőség. Olyan világhírű építményeket csodálhatunk meg, mint a Csillagvizsgáló, a Harcosok temploma, a Nagy labdajátéktér, és a Kukulkan "Tollaskigyó" piramis, aminek a tetejéhez mind a 4 oldalán egyenként 91 lépcső vezet. 
Részvételi díj ebéddel: 31.500 Ft/fő 

Tulum-Xel Ha – egésznapos kirándulás:  

Tulum, a volt kereskedőváros a Karib-tenger hófehér homokos tengerpartja fölé magasodó sziklaszirtre épült. A maja és azték romok szürke köveihez csodálatos hátteret ad a türkizkék Karib-tenger. A tulumi romvárosba tett látogatás után rövid buszos utazás Xel-Ha öko-parkjába. Xel-Ha, a térség legnagyobb természetes akváriuma, természetvédelmi terület. Egy gyönyörű öbölben található, ahol a sós tengervíz keveredik a Yucatan-félsziget karsztvízével. A gazdag élővilágnak köszönhetően kiváló sznorkelező hely. Úszás delfinekkel külön felár ellenében lehetséges. 
All inclusive csomag tartalma: belépőjegy Tulum romvárosába és az öko-parkba, korlátlan étel és italfogyasztás a parkban, snorkel felszerelés, törölköző használat, csomagmegőrző 
Részvételi díj: 45.000 Ft/fő 

Xcaret - félnapos program (15.30-tól) 

Karib-tenger egyik öble köré települt öko-park, ahol Xel-Ha-hoz hasonlóan a környék barlangjainak édes vize a tengerbe ömlik. A parkban akvárium, teknősfarm, lepkeház, delfinárium, állatkert, lovarda és még rengeteg más látnivaló várja a kikapcsolódni vágyókat. Este egy színes show műsor keretében megtudhatjuk hogyan játszották a maják a labdajátékukat, illetve megismerhetjük Mexikó különböző népeinek táncait és zenéjét. Úszás delfinekkel külön felár ellenében lehetséges. 
A csomag tartalmazza: belépőjegy a parkba és az esti show-ra (vacsora egyénileg) 
Részvételi díj: 37.500 Ft/fő 

Xcaret Plus - egésznapos program 

Látogatás Xcaterbe az előzőnél több szolgáltatással: belépőjegy a parkba, büfé ebéd, 2 italkupon, snorkel felszerelés, törölköző használat, csomagmegőrző és belépő az esti show-ra (vacsora egyénileg) 
Részvételi díj: 46.500 Ft/fő 

Coba, Cenotes, és látogatás egy maja családnál – egésznapos kirándulás  

Coba az egyik legrégebbi és leghosszabb ideig lakott maja település volt. Coba egyik leghíresebb épülete a Nohoch Muul, azaz a nagy piramis, melyre 120 lépcsőfok vezet fel. Ez a Yucatan- félsziget legmagasabb (42 méter magas) piramisa. Ezt követően ellátogatunk egy maja családhoz, majd ebéd. A program zárásaként felkeresünk egy cenotét, ahol úszhatunk a kristálytiszta vízben. 
Részvételi díj ebéddel: 30.000 Ft/fő 

A fenti programok Cancunból, a Maya Riviéráról, és Playa del Carmenből indulnk.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés