+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

FAKULTATÍV PROGRAMOK BANGKOKBAN

Időtartam:
Indulási időpontok:

2019. január 01 - december 31

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

Egynapos kirándulás Ayutthayaban

Indulás a reggeli órákban (kb. 10 órakor) a választott szállodából az északon fekvő Ayutthaya felé. Ayutthaya, Siam egykori dicső fővárosa kihagyhatatlan éléményt nyújt az odalátogatóknak. Megtekintjük a mai napig fellelhető egykori templom romjait és Glanz gyönyörű palotáit, amelyek mind a város kimagasló jelentőségét hangsúlyozzák. Megtekintjük a Bang Pa-In palotát, amely Ayutthaya bukásáig a siami királyok nyári rezidenciájaként szolgált. Ezután Wat Phra Srisanpetch három pagodáját tekintjük meg. Utunkat egy hajó fedélzetén folytatjuk tovább Bangkokig, ahol elfogyasztjuk ízletes ebédünket. A Chao Phraya folyón haladó hajóról remek kilátás nyílik a tájra. Körülbelül délután 5 órakor érkezünk vissza Bangkokba, ahonnan visszajutunk a szállodába.  
A program ára:  
Csoportos kirándulás: 78 Euro/fő (angol nyelvű idegenvezetéssel) 
Privát kirándulás: 130 Euro/fő (német nyelvű vezetéssel) 

Úszó Piac és Rózsakert látogatás 

Indulás kora reggel (kb.10 órakor) a választott szállodából a Ratchaburi tartománybeli Damnoen Saduak városába. Megérkezést követően rögtön megtapasztalhatjuk az úszó piac élénk nyüzsgését. Tucatnyi árus szalmakalappal a fejükön csónakokban evezve kínálja felhalmozott áruját. Főleg friss gyümölcsöket, zöldségeket árulnak, többek közt banánt, papayát, mangót, ananászt, kókuszdiót, rambutant, pomelót, és guavát. Az úszópiac meglátogatása után továbbutazunk Nakhon Pathomba, ahol a különleges Phra Pathom pagodát tekinthetjük meg. Ezt követően utunkat Bangkok külvárosa felé vesszük, ahol a lélegzetelállítóan szép Rózsakertet látogatjuk meg, ahol számos szabadidős tevékenység közül választhatunk. A kertben fogyaszthatjuk el ebédünket is miközben egy igazi thai- folklór show részesei lehetünk. A program thai boxxal és bambusztánccal zárul. Transzfer vissza a szállodába. 
A program ára:
Csoportos kirándulás: 79 Euro/fő 
Privát kirándulás: 111 Euro/fő 

Kanchanaburi & Kwai folyó kirándulás

Indulás a reggeli órákban (kb.10 órakor) a választott szállodából a 130 km-re fekvő Kanchanaburiba. Utunk első állomásaként megtekintjük a Kwai folyó leghíresebb hídját. A katonák nyughelyének megtekintése után látogatást teszünk a Háborús Múzeumba, amely az egykori fogolytábor helyén épült fel. A múzeum meglátogatása után utunk egy rövid vonatozással folytatódik. Ezt követően programunk egy kihagyhatatlan hajókázással zárul a Kwai folyón. 
A program ára: 
Csoportos kirándulás: 85 Euro/fő 
Privát kirándulás: 131 Euro/fő 

Thai főzőtanfolyam

Indulás a kora reggeli órákban (kb.8 órakor) a választott szállodából csónakkal a Klongs folyón keresztül a főzőiskolába, ahol szívélyes fogadtatásban lesz részünk frissítőkkel és snackkel várnak bennünket. Elsőként a konyhakertet fedezhetjük fel, ahol részletes bemutatót kapunk a thai specialításokról, amelyeket a tanfolyam kezdete előtt el is készítenek. A tanfolyam végén a verandán ülve, gyönyörű környezetben fogyaszthatjuk el munkánk gyümölcsét. A program végén transzfer autóval a szállodába. 
A program ára:
Csoportos tanfolyam: 79 Euro/fő

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés