+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

4 napos szafari

3éj Tarangire Nemzeti Park + Ndutu Nemzeti Park + Ngornogoro Kráter

Időtartam: Tetszés szerint
Indulási időpontok:

2024.január 01-december 31.

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

FONTOS: Az általunk kínált szafari programok PRIVÁT szafarik! A privát szafarik alatt a 4x4-es autókban csak annyi fő lesz , ahányan befizettek, tehát nem tömött autókban történik a program!


MI MINDIG MINŐSÉGBEN UTAZUNK, UTAZTATUNK! 

1.nap

Indulás Arusha-ból a Tarangire Nemzeti Parkba, amely hatalmas baobab fáiról híres és Arusha-tól csupán 2 órányi vezetésre található. A száraz évszakban a Tarangire- folyó állandó vize hatalmas mennyiségben vonzza a vándorló állatokat: elefánt, gnú, zebra, antilopfajták. A baobab fák rendkívül öregek, azt mondják róluk, hogy a szellemeknek és a kísérteteknek szolgálnak menedékül . Az ingoványos, mocsaras területeken található fák az óriáskígyók menedékéül szolgál. A száraz évszakban jó esélyünk lehet rá, hogy látunk leopárdot, oroszlánt és nagyon ritkán afrikai vadászkutyát.Piknik ebéd, délután vadles a Tarangire Nemzeti Parkban.
Szálláslehetőségek igény szerint

2. nap:

Reggeli után indulás a Ndutu Nemzeti Parkba ahol piknik ebéd után, délutáni vadlesen veszünk részt. A Ndutu régió a Ngorongoro Természetvédelmi Terület északi szakaszának része, és a Serengeti Nemzeti Park elkerítetlen déli szakaszáig nyúlik, amely találkozási pont e két hihetetlen pusztai terület között. A park ezen szakaszát lúgos tavakkal telített gyepek alkotják, amelyek vonzzák a flamingóállományokat, valamint az akácos erdőket. A Ndutu régióban egész évben lakó vadon élő állatok (például zsiráf, elefánt, hiéna és különféle antilopfajok) találhatók, a júniustól novemberig tartó száraz évszakban főleg a Ndutu-tó körül észlelhetők. A hat macskafaj - oroszlán, gepárd, leopárd, szervál, afrikai vadmacska és karakál - egész évben jelen vannak.
Szálláslehetőségek igény szerint

3. nap:

Reggeli után , félnapos vadles a Ndutu Nemzeti Parkban , majd továbbindulás a Ngorongoro Kráterhez.
Szálláslehetőségek igény szerint

4.nap

Reggeli után vadles a Ngorongoro Kráter belsejében.A világhíres vadrezervátum a világ hét csodája közé tartozik. Hatalmas számú, több mint 25.000 emlősnek szolgál otthonául. Rengeteg zebra és antilop, ezenkívül elefánt, gnú, gazella, bivaly, oroszlán, leopárd, varacskos disznó, gepárd és hiéna is megtalálható itt. Erdőnövényekben gazdag, buja, tele van kúszónövényekkel, rikoltozó majmokkal, melyet a hajnali köd még elrejt előlünk. Délután visszaindulás Arusha-ba.

Árak

Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 01 - 2024. dec. 31
612.917 Ft/ fő/3éj
470.633 Ft/ fő/3éj
Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 01 - 2024. dec. 31
642.104 Ft/fő/3éj
499.819 Ft/fő/3éj
Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 01 - 2024. dec. 31
835.464 Ft/fő/2éj
704.125 Ft/fő/2éj

A szafari árak tartalmazzák: a szafari programot 4x4-es terepjáróval, sofőrt (id.vez.), transzfer, park belépőt, elhelyezést teljes ellátással.

A szafari árak nem tartalmazzák: a repülőjegy+illeték, vízum, biztosítások, ünnepi felár.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Az általunk kínált szafari programok PRIVÁT szafarik! A privát szafarik alatt a 4x4-es autókban csak annyi fő lesz , ahányan befizettek, tehát nem tömött autókban történik a program!

MI MINDIG MINŐSÉGBEN UTAZUNK, UTAZTATUNK!


TOVÁBBI SZAFARI PROGRAMOK EGYÉNI IGÉNYEK ALAPJÁN - KERESSEN MINKET!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés