+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

5 napos szafari

1 éj Tarangire, 2 éj Serengeti , 1 éj Ngorongoro,

Időtartam: Tetszés szerint
Indulási időpontok:

2024.január 01-december 31.

Hívjon minket! +36 1 239 4848
Visszahívást kérek Üzenetet küldök

FONTOS: Az általunk kínált szafari programok PRIVÁT szafarik! A privát szafarik alatt a 4x4-es autókban csak annyi fő lesz , ahányan befizettek, tehát nem tömött autókban történik a program!

MI MINDIG MINŐSÉGBEN UTAZUNK, UTAZTATUNK! 

1. nap:

Indulás Arusha-ból a Tarangire Nemzeti Parkba, amely hatalmas baobab fáiról híres, a Arusha-tól csupán 2 órányi vezetésre található. A száraz évszakban a Tarangire- folyó állandó vize hatalmas mennyiségben vonzza a vándorló állatokat: elefánt, gnú, zebra, antilopfajták. A baobab fák rendkívül öregek, azt mondják róluk, hogy a szellemeknek és a kísérteteknek szolgálnak menedékül . Az ingoványos, mocsaras területeken található fák az óriáskígyók menedékéül szolgál. A száraz évszakban jó esélyünk lehet rá, hogy látunk leopárdot, oroszlánt és nagyon ritkán afrikai vadászkutyát. Délután vadles a Tarangire Nemzeti Parkban, vacsora és szállás: Burunge Tented Lodge/ Tarangire Safari Lodge.

2. nap:

Reggeli után továbbutazás a Serengeti Nemzeti Parkba, mely az egyik legnagyobb vadon Afrikában.Tanzánia legrégebbi és legnépszerűbb parkja, a világörökség része. A park 14.763 km², hatalmas, dimbes-dombos füves területtel, mely szinte eggyé válik a horizonttal. 3 millió emlős állatnak ad otthont, melyek közül több, mint 2 millió évenként csordákban vándorol. Horkantó gnúk csapata cammog végig az ősi vándorló útvonalon. Több mint 1,5 millió gnú vesz részt évenként a vándorlásban a friss legelő felé, zebrák és gazellák társaságában a Serengeti déli részétől a Masai Mara Nemzeti Parkba vándorolnak (mely a Serengeti északi kiterjedése). Ha épp nincs vándorlás, a Serengeti parkban akkor is szenzációs szafariban lehet részünk: bivalycsordák, kisebb elefánt- és zsiráfcsoportok, ezernyi gazella, impala és antilop látható. Útközben vadles és piknik ebéd. Vacsora és szállás: Heritage Camp/Seronera Wildlife Lodge /Serengeti Serena Lodge

3. nap:

Reggeli után egész napos vadles a Serengeti Nemzeti Parkban. Piknik ebéd majd újra vadles. Vacsora és szállás: Heritage Camp/Seronera Wildlife Lodge /Serengeti Serena Lodge

4. nap:

Kora reggeli vadles a Serengeti Nemzeti Parkban, majd továbbutazás a Ngorongoro Kráterhez. A világhíres vadrezervátum a világ hét csodája közé tartozik. A Ngorongoro kráter, mely a világ legnagyobb vulkanikus krátere 19,2 km átmérőjű, 610 m mély és 304 km²-en terül el. Hatalmas számú, több mint 25.000 emlősnek szolgál otthonául. Rengeteg zebra és antilop, ezenkívül elefánt, gnú, gazella, bivaly, oroszlán, leopárd, varacskos disznó, gepárd és hiéna is megtalálható itt. Vulkánok, hegyek, síkságok, tavak, erdők, és régészeti helyek teszik változatossá ezt a pompás tájat. A kráter - ahol a legtöbb lodge található - magassága és perem körüli hőmérséklete miatt elég hűvös, főleg este. Erdőnövényekben gazdag, buja, tele van kúszónövényekkel, rikoltozó majmokkal, melyet a hajnali köd még elrejt előlünk. A meredek kráterfal nem akadályozza az állatokat a mozgásban, de sokan maradnak a kráter aljában, ahol élelem és víz bőségesen található. A kráter a védett fekete orrszarvúk otthonául szolgál. Piknik ebéd, vacsora és szállás: Rhino Lodge /Ngorongoro Serena Lodge.

5. nap:

Kora reggeli vadles a kráterben, délután visszaindulás Arusha-ba.

Árak

Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 01 - 2024. dec. 31
835.464 Ft/ fő/4éj
671.290 Ft/ fő/4éj
Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 01 - 2024. dec. 31
864.651 Ft/fő/4éj
704.125 Ft/fő/4éj
Indulási időpontok
2 fő esetén
6 fő esetén
2024. jan. 01 - 2024. dec. 31
1.120.033 Ft/fő/4éj
968.628 Ft/fő/4éj

A szafari árak tartalmazzák: a szafari programot 4x4-es terepjáróval, sofőrt (id.vez.), transzfer, park belépőt, elhelyezést teljes ellátással.

A szafari árak nem tartalmazzák: a repülőjegy+illeték, vízum, biztosítások, ünnepi felár.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
A honlapon látható ár a napi dollár árfolyam szerint változik!


Az általunk kínált szafari programok PRIVÁT szafarik! A privát szafarik alatt a 4x4-es autókban csak annyi fő lesz , ahányan befizettek, tehát nem tömött autókban történik a program!

MI MINDIG MINŐSÉGBEN UTAZUNK, UTAZTATUNK!


TOVÁBBI SZAFARI PROGRAMOK EGYÉNI IGÉNYEK ALAPJÁN - KERESSEN MINKET!

Ajánlatot kérek
Továbbküldöm e-mailben
Kinyomtatom

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés