+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • A DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG várja Önt!

A DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG várja Önt!

További blogok:


A Dominikai Köztársaság a második legnagyobb és legváltozatosabb karibi ország, amely Miamitól délre mindössze két órával, New Yorktól kevesebb mint négy óra és az európai városok többségétől nyolc óra alatt található. A meleg és vendégszerető emberekről ismert Dominikai Köztársaság olyan célpont, mely elképesztő természettel, érdekes történelemmel és gazdag kultúrával várja az utazókat.


Északon az Atlanti-óceán és délen a Karib-tenger veszi körül a buja trópusi szigeten fekvő paradicsomban a tengerpart csaknem 160 mérföld (1609 km), a világ legnépszerűbb strandjai 250 mérföld (402 km), csodálatos üdülőhelyek és szállodák, valamint különféle sportolási, kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek vannnak a szigeten. Itt táncolhat a merengue lüktető izgalmára, felfrissülhet fényűző és változatos szállásokban, felfedezheti az elmúlt évszázadok ősi emlékeit, gyönyörködhet a finom dominikai gasztronómiában vagy élvezheti az ökoturisztikai kalandokat csodálatos nemzeti parkokban, hegyvonulatokban, folyókban és strandokon. Ritka látványosság a bálnák vonulása mely január közepétől április elejéig tart. A delfinek szinte mindig kisérhetik vízi utunkat .


1492-ben Christopher Columbus fedezte fel az országot lenyűgöző történelem, múzeumok és izgalmas kulturális élményeket hátrahagyva a jelen kornak. Zene, művészet és fesztiválok, egyedülálló specialitások, például szivar, rum, csokoládé, kávé, merengue, borostyán .Ezt ki kell próbálni Önnek is!


A Karib-térség és Latin-Amerika első számú golfpályája, a Dominikai Köztársaság 26 golfpályával örvendezteti meg a látogatókat a lélegzetelállító partvidékek között, hegyi háttérrel és buja, zöld pályákkal.


Dominikai Köztársaság az esküvők és a romantika legfontosabb célpontja. Sok világszínvonalú üdülőhely és szálloda vendégül látja a Dominikai Köztársaságba özönlő találkozókat és ösztönző csoportokat kiváló, barátságos kiszolgálás és dinamikus találkozóhelyek miatt.


A Safari Travel egész évben de főleg janár és junius hónapban sok utast küld a fehér homokos partokra. Az utasokat magyar nyelvű idegenvezetője várja a helyszínen!

 Utazás-Dominika-Safari Travel

A Dominikai Köztársaság fantasztikus környezetkombinációt kínál fantáziájának megragadására és a lélek felfrissítésére. Nyolc nemzetközi repülőtérrel pedig még soha nem volt ilyen könnyű felfedezni a paradicsomot. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a lélegzetelállító szigeti szentélyünket, és hozzon létre emlékeket, amelyek egy életen át fennmaradnak


Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés