+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • KLM: vissza Afrikába

KLM: vissza Afrikába

További blogok:

Újra elérhető az összes afrikai célállomás a holland légitársaság hálózatában. Mostantól mind a 11, a járvány előtt elérhető városba közlekednek járatok.

A KLM Holland Királyi Légitársaság ismét visszaállította afrikai hálózatát, mostantól mind a 11, a járvány előtt elérhető városba újra közlekednek járatok, az október végén induló 2021/22-es téli menetrendi időszakban pedig Mombasa is felkerül a légitársaság térképére.

A koronavírus-járvány kipattanása óta a cég azon dolgozott, hogy amennyire csak lehetséges, fenntartsa a hálózatot, a célállomások – ha kevesebb járattal is, de – elérhetőek legyenek. Ennek köszönhetően a légi áruszállítás, így az egészségügyi segédeszközök szállítása sem állt le, és célba értek azok, akiknek ezekben a rendkívüli időkben is igénybe kellett venniük a légiközlekedést. E stratégiának köszönhetően könnyebben tudják újra bővíteni kínálalatukat.

Érdemes viszont tudni, hogy Afrika számos országa még szigorú beutazási szabályokat alkalmaz, ennek eredményeként csak szükséges esetben lehet légi úton bejutni a kontinens több régiójába. Fontos, hogy az utasok mindenképpen tájékozódjanak a belépési feltételekről, illetve arról, hogy megfelelnek-e ezeknek.

Fontos változások a hálózatban:

 · A 2021-es nyári menetrendben a KLM 11 afrikai célállomásra közlekedik

· A 2021-es téli menetrendben Mombasa (Kenya) is elérhetővé válik

· A luandai, windhoeki járatok megszűnnek, erről még a járvány kitörése előtt hozott döntést a légitársaság

· Zanzibár és Kairó továbbra is elérhető marad.

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés