+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • Újra jár a Qatar Phuketre

Újra jár a Qatar Phuketre

További blogok:

A légitársaság 2021. július 1-től újra heti négy alkalommal, Airbus A350 géptípussal ismét közlekedik Phuketre.



Ez a géptípus 36 üzleti és 247 turista hellyel üzemel. A légitársaság heti 12 bangkoki járatával együtt összesen 16 járatot indít Thaiföldre, kényelmes átszállási lehetőséggel a díjnyertes dohai Hamad Nemzetközi repülőtéren.

A Hamad Nemzetközi Repülőtér elnyerte a Közel-Kelet Legjobb Repülőtere valamint a Világ Harmadik Legjobb Repülőtere díjakat. A Qatar Airways vezérigazgatója, Mr Akbar Al Baker szerint a járat újraindítása jelentős mérföldkő a nemzetközi turizmus újraindulásában.

A légitársaság 4 ötcsillagos Skytrax besorolást kapott, köztük a rangos 5 csillagos légitársaság besorolást, 5 csillagos repülőtéri besorolást, 5 csillagos COVID-19 légitársaság biztonsági besorolást és 5 csillagos COVID-19 repülőtér biztonsági minősítést.

2021. július 1-jétől azok a nemzetközi turisták, akik az utazás előtt legalább két héttel megkapták mindkét oltást valamint rendelkeznek az indulás előtt 72 órával negatív PCR-teszttel beléphetnek és karantén nélkül szabadon mozoghatnak a tartományi szigeten.

Budapestről heti 3 alkalommal juthanak el a légiszállító utasai Phuketre:

Odaúton kedd, csütörtök és pénteki indulással a QR200/QR840 számú járatokkal

Visszaúton hétfő, csütörtök és vasárnapi indulással a QR841/QR199 számú járatokkal.

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés