+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

Nyerere nemzeti Park

Új Csoportos út 2023 őszi szünet

További blogok:


NYERERE NEMZETI PARK

A 30 893 négyzetkilométeres kiterjedésű Nyerere Nemzeti Park ( régi nevén Selous Nemzeti Park ) Afrika legnagyobb önálló nemzeti parkja, és az egyik legnagyobb a világon. A park Dél-Kelet-Tanzániában található, nagyjából 230 kilométerre közúton Dar es Salaam városától a Mtemere-kapuig, és a Selous Vadrezervátumból faragták ki, amely Dél-Tanzánia hatalmas vadon területe és szafari célpontja.

A Nyerere Park büszkélkedhet a legnagyobb számú vadon élő állatokkal és a vadon élő állatok gazdag gyűjteményével, amely bőséges és változatos. Az a tény, hogy ez a park új és nagyrészt kevésbé látogatott turisták által, azt jelenti, hogy az itt élő állatok általában kevésbé vannak kitéve az embereknek. Számos nagymacska, például oroszlán, leopárd, gepárd található itt, valamint más nagy vadállatok, mint például az elefánt, az orrszarvú, a bivaly, a zsiráf, az eland, a zebra, a gnú és más vadon élő állatok.

A tanzániai kormány és a TANAPA (Tanzániai Nemzeti Parkok Hatósága) által 2019 végén újonnan megalapított parkot várhatóan továbbfejlesztik és professzionálisabban kezelik a jobb turisztikai élmény érdekében.


A Nyerere Nemzeti Park számos tevékenységet kínál, amelyek lehetőséget adnak a látogatóknak, hogy élvezzék szépségét. A legnépszerűbb tevékenységek közé tartozik a vadlesek, a madárles, a gyalogos szafarik és a hajós szafarik. A parkban található számos vízi út kiváló természeti környezetet biztosít a hajós szafarihoz, nagyvadak megtekintésére és madárlesre egyaránt. A Nyerere Nemzeti Parkba látogató turisták tanzániai látogatásuk előtt lefoglalhatják ezeket a tevékenységeket az alábbiakban.


A Safari Travel ezért csoportos utat szervez 2023 őszi szünetére: https://www.safaritravel.hu/uticelok/afrika/tanzania/667-zanzibar_udulestanzania_szafari_ 

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal itt: https://www.safaritravel.hu/kapcsolat  vagy írj a nekünk az info@safaritravel.hu -ra, várjuk! :)

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés