+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • Új program Zanzibáron

Új program Zanzibáron

Tengeralattjáró

További blogok:

Fedezze fel a Zanzibár szigetcsoport leglátványosabb, legszínesebb és legérintetlenebb tengeri élővilágát vadonatúj félig tengeralattjáróinkon. Élvezze a „fröccsenésmentes” víz alatti élményt 1,80 m-rel a víz felszíne alatt. Fedezze fel az Indiai-óceán korallzátonyait és nyüzsgő halvilágát.


A „KLASSZIKUS ZÁTONY” TÚRA

A Classic Reef Tour magával ragadó víz alatti élményt kínál az Indiai-óceánon a Bawe-sziget körül. A vendégek üdvözlőitalt és eligazítást kapnak, mielőtt felszállnak egy félig tengeralattjáróra. A Full HD képernyő információkat nyújt a tengeri élőlényekről, a vendégek pedig színes tengeri életet élvezhetnek, és nézhetik, ahogy a búvárok kapcsolatba lépnek a halakkal. A 1,5 órás túra tartalmaz egy üdvözlőitalt, vizet, privát ülést a félig tengeralattjáróban, és emlékképeket az élményről.


A „KIRÁLYI STRAND” TÚRA

Ez a túra ötvözi a víz alatti felfedezést és a tengerparti pihenést Zanzibárban. A Classic Reef Tour útvonalával kezdődik, majd egy tengerparti pihenés következik a közeli homokparton. A vendégeket egy privát hajóval szállítják át egy Zanzibár-stílusú villásreggelire, napozásra és úszásra. A 3 órás túra tartalmaz üdvözlőitalt, vizet, privát ülést a félig tengeralattjárón, piknik villásreggelit a homokparton és emlékképeket az élményről.


„SUNSET & MOON”  TÚRA

A Sunset & Moon körút romantikus óceáni élményt kínál Zanzibárban, késő délutántól kezdve. A vendégek élvezhetik a kikötői körutazást és a lenyűgöző naplementét a félig tengeralattjáró fedélzetén. Ahogy a tengeri élet átvált az éjszakába, a hajó LED-lámpái megvilágítják a tenger fenekét egy felejthetetlen éjszakai utazáshoz. A 2 órás túra tartalmaz üdvözlőitalt, vizet, privát ülést, naplemente koktélt, harapnivalókat és emlékképeket az élményről.


A „VIP” TÚRÁK

Félig tengeralattjáróink egyéni privát és személyre szabott túrákra is rendelkezésre állnak. Nászutasokat, VIP-vendégeket, csoportokat, ösztönző díjakat stb. szívesen kérnek különleges megkeresésekről.



Az Indiai-óceánon tett túráinkat professzionálisan vezetjük és aprólékosan megszervezzük. Mindazonáltal a befolyási körünkön túl az időjárási és dagályviszonyok befolyásolhatják, késleltethetik vagy akár törölhetik is a túrát.

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés