+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • Zöld-foki szigetek - közvetlen járattal

Zöld-foki szigetek - közvetlen járattal

Előfoglalási kedvezmények

További blogok:


Egy zöldfoki utazás pontosan azt kínálja, ami az ország mottója: "Semmi stressz". A Zöld-foki szigetek ideális hely azok számára, akik pihenni szeretnének a hosszú homokos strandokon és a forgalmas sugárutak, bárokkal és éttermekkel teli utcák elől a meredek hegyekbe és mély völgyekbe, az érintetlen természetbe szeretnének elvonulni. A Zöld-foki szigetek éghajlata száraz trópusi, egész évben enyhe hőmérséklet jellemző. Az éghajlatot északkeleti passzátszelek befolyásolják. Az esős évszak augusztustól októberig tart, amikor a csapadék mennyisége nem kiszámítható. Átlagosan a Zöld-foki-szigeteken évente mintegy 100-300 mm csapadék esik le. A parton nagyon kevés a csapadék, nem úgy mint a hegyekben, a sziget belsején. A száraz évszak novembertől júliusig tart. A hőmérséklet évszaktól függően 20 és 25 °C között mozog. A víz hőmérséklete egész évben körülbelül 23 °C. Trópusi ciklonok is előfordulhatnak.


A TUI újra közvetlen járatot indít a téli szezonban Bécsből a Zöld-foki-szigetekre. A partner Smartwings légitársaság első járata 2023. december 22-én délelőtt indul Bécsből, és 2024. május 10-ig minden pénteken szállítja a TUI vendégeket a Zöld-foki-szigeteki Sal szigetre.

„Örülök, hogy három év szünet után ismét közvetlenül Bécsből kínálhatjuk utasainknak a népszerű Zöld-foki-szigeteket” – mondja Gottfried Math, a TUI Austria vezérigazgatója. Sal szigetén található néhány saját márkás szállodánk, mint például a TUI Blue, a RIU és a Robinson, így különösen fontos volt számomra, hogy a sziget ismét a repülési programunk része legyen. Így ez a fantasztikus úticél mindössze néhány órás repülőúttal újra elérhető ügyfeleink számára.”


A Zöld-foki-szigetekhez tartozó Sal hét kilométer hosszú homokos strandjával, kristálytiszta vizével különösen népszerű a pihenni vágyók körében. A sziget vonzza a párokat, családokat, valamint a lovas- és vízisportok szerelmeseit. A szállodai kínálatban az apartman-hotelek, a kizárólag felnőtteket fogadó szállodák és az all-inclusive klubok is megtalálhatóak.

Sal szigeten, Santa Maria-ban 2019 decemberében nyílt, kizárólag felnőttek által látogatható Robinson Cabo Verde klub különösen kedvelt az aktív nyaralók körében. A vendégek a magas szintű szórakoztató programok mellett egyéni sportkalandokban vehetnek részt. A nap fénypontja a finom homokos tengerpartok mérföldjein átívelő naplemente.

A családbarát RIU Palace Santa Maria 2021 tavaszán nyitotta meg kapuit. A modern és magas minőségben berendezett ötcsillagos szálloda több aquaparkkal rendelkezik és 12 éves korig animációs programokat szolgáltat a gyermekek számára. Közvetlenül a finom homokos tengerparton található szálloda egyedülálló hangulattal várja a családokat.


Mutatjuk LEGJOBB ajánlatunkat, ha meghoztuk a kedvedet a Zöld-foki szigetekhez:  https://www.safaritravel.hu/uticelok/afrika/zold-foki_szigetek/685-elofoglalasi_akcio


Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés