+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • A Seychelle-szigetek megnyílik a világ előtt

A Seychelle-szigetek megnyílik a világ előtt

További blogok:

Az Indiai-óceáni sziget bejelentette, hogy oltási státuszuktól függetlenül a világ minden tájáról fogad látogatókat.


Sylvestre Radegonde külgazdasági és idegenforgalmi miniszter, sajtótájékoztató keretében nyilatkozott  a Seychelle Turisztikai Testület (STB) konferenciatermében:

-A látogatóknak mostantól csak az indulás előtt 72 órával készített negatív PCR teszt bemutatására lesz szükségük.

-A Seychelle-szigetekre való belépéskor nem lesz karantén követelmény, sem mozgáskorlátozás.

-Azonban a látogatóknak továbbra is kötelező - a világjárványra tekintettel - minden közegészségügyi intézkedés betartása, ezek közé tartozik az arcmaszk viselése, a szociális távolságtartás, a rendszeres fertőtlenítés vagy a kézmosás.

-Az új intézkedések a látogatók számára hozzáférést biztosítanak a bárok, uszodák és Kid ' s klub területén belüli összes közösségi területhez.


Radegonde miniszter azt nyilatkozta, hogy az országbeli belépési eljárások felülvizsgálásáról és lazításáról szóló döntést lehetővé tették az agresszív védőoltási kampányban regisztrált sikerek miatt, amelyekre az ország az év elején belevágott.

′′ Az oltási kampány elég sikeres volt. A kormány mindent elkövetett a lakosság védelme érdekében. Elérkeztünk arra a pontra, hogy a határaink további nyitása a következő lépés a gazdasági fellendülésünk érdekében. A bejelentett intézkedések széles körben tükrözik idegenforgalmi partnereink ajánlását, és teljes körű konzultáció keretében történtek egészségügyi hatóságaink támogatásával."


Afrika keleti partjainál lévő kis szigetnemzet, amelynek gazdasága elsősorban a turizmusra épül, az első afrikai ország volt, amely merész, átfogó és hatékony Covid-19 immunizációs kampányt indított 2021. januárjában.


A célállomás folyamatosan felülvizsgálja az új belépési intézkedéseket annak érdekében, hogy a látogatók és a helyi lakosság egészsége és biztonsága ne legyen veszélyben.


A Safari Travel ajánlataival , szállásajánlataival várja leendő utasait.

Keresse honlapunkat vagy munkatársainkat: 

https://www.safaritravel.hu/uticelok/afrika/seychelle-szigetek 

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés