+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • Stone Town - egy kihagyhatatlan program

Stone Town - egy kihagyhatatlan program

Zanzibár

További blogok:


Zanzibáron járva ne hagyja ki fakultatív programlehetőségeinket, helyszíni magyar idegenvezetőnkkel: https://www.safaritravel.hu/uticelok/afrika/tanzania/618-fakultativ_programok_zanzibaron 


Stone Town: az egyik legérdekesebb program a szigeten maga a főváros! 

Ez a mesebeli hely, ahol megelevenedik a történelem. Megtekinthetik a Csodák Házát, a Múzeum Palotát (a nép palotája), Dr. Livingstone Házát, Arab erődöt többek között. megnézhetik Zanzibár nyüzsgő piacát, kanyargós sikátorokkal, díszesen faragott ajtókkal, két katedrálisával és megszámlálhatatlan mecsetével.
Fűszer ültetvények: szegfűszeg, fahéj, szerecsendió, bors, és számos más fűszernövény ültetvényét tekinthetik meg, de a városon kívül. Itt juthatnak a legolcsóbban hozzá az egyes fűszerekhez, fűszerolajokhoz.
Egy hatalmas fűszerfarmon kacskaringózva bemutatják a trópus gyümölcseinek és fűszereinek fáit, bokrait. Majd egy szórakoztató produkció után ( meglepetés) vegigkóstóljuk a szezonális gyümölcsöket. Később Zanzibár város legrégibb része ez, ami ma mar a Világörökség része. Végigmegyünk a kacskaringós, szűk sikátorokon, megnézzük Freddy Mercury szülőházát. Elmegyünk a hal és zöldségpiacra, ahol megnézzük a trópusi választékot. Lehetőség van múzeumba menni (Palace múzeum/Csodák Palotája), megnézni a régi rabszolga-piacot és természetesen shoppingolni!!


A Börtön-sziget Stone Town-nal szemben van egy fél órás hajóútra. A nevet a rajta levő több mint 100 éves börtönről kapta, amit természetesen megtekintünk. Itt élnek az óriás szárazföldi teknősök (Albadra Tortoise) egy hatalmas vadasparkban, néhány pávával és dik-dikkel. Meg lehet simogatni ezeket a több száz kilós csodákat!


További programok, szafari lehetőségek, akciós üdülések honlapunkon:  https://www.safaritravel.hu/uticelok/afrika/tanzania 


Szeretnénk mindenhol elérhetőek lenni Számotokra. / Szeretnénk minél többetekhez eljutni.

A minőséget és értéket képviseljük, ha utazásról van szó: már a közösségi média felületeken is!

Hiszünk abban, hogy minél több embernek érdemes megismerni Arika és az egzotikus tájak világát, kultúráját. Ízelítőt szolgálunk fel Nektek: minivlogok, érdekességek, story time videók, fotó-összeállítások... ezeken keresztül adjuk át élményeinket csak Nektek!

Nézzük, milyen oldalakon tudtok csatlakozni kis családunkhoz! :)

Instagram:

537 Afrikát és utazást kedvelő barátunkkal osztjuk meg a legjobb pillanatokat képekben és reels videókban.

Itt találsz meg minket: https://www.instagram.com/safaritravelhungary/ 

TikTok:

Stroy time Safari Lacival, minivlog, "Érdekességek a szafari világából" című sorozat? Naná!

Szeretnénk megtalálni ezen a felületen is közösségünket: mindenkit, aki szenvedéllyel szeret utazni, kalandokon részt venni, Afrikát megismerni.

Gyere, gyarapítsd kis közösségünket Te is: https://www.tiktok.com/@safaritravelbudapest   

Facebook:

Szuper online közösséget tudhatunk itt magunkénak, melyért hálásak vagyunk! <3

Gondoskodtunk arról, hogy senki se maradjon le Instagram posztjainkról: naprakészek lehettek velünk!

Megosztjuk legújabb posztjainkat és legjobb híreinket is!

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal itt: https://www.safaritravel.hu/kapcsolat vagy írj a nekünk az info@safaritravel.hu -ra, várjuk! :)


Hiszen tudjátok...


Ha szafari, ha Afrikai vagy egzotikus utazás.. mi vagyunk a Ti emberetek, már több, mint 20 éve!

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

A Safari Travel csapata 

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés