+36 1 239 4848 Irodánk: 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b Hírlevél feliratkozás

  • Blogok
  • Madagaszkár: földi paradicsom

Madagaszkár: földi paradicsom

További blogok:

Madagaszkár, csodás földi paradicsom

Ki is ne látta volna már a Madagaszkár című mesét?
Buja szavanna, mesés zöldellő természet, egzotikus élővilág.

Madagaszkár szigetország az Indiai-óceánon, az afrikai kontinens délkeleti partjánál.

Több, mint 165 millió éve szakadt el a kontinenstől Madagaszkár, ezért azóta különleges állat és növényvilág fejlődhetett ki a hatalmas szigeten: az ember által ismert állat- és növényfajok 5%-a kizárólag itt él, az állatvilág 70%-a és a növények 90%-a őshonos. Nem csoda, ha a szigetre látogatók valósággal Noé bárkáján érzik magukat.

Madagaszkár faunája közül a makik és a kaméleonok a legnépszerűbbek. A szigetország legnagyobb ragadozója a fossza. A süntanrek hasonlít az európai sünre, ez is a konvergens evolúció példája, mert nem áll rokonságban a sünökkel. A folyami disznó nem csak a szigetországban él, még Afrikában is megtalálható. A kaméleonok a gyíkok egyik legfelismerhetőbb képviselői.


Kezded Te is megszeretni Madagaszkért olvasva e sorokat?
Van Számodra egy fantasztikus ajánlatunk!

Időpont: 2022.10.27-11.07
Időtartam: 14 nap/11 éj
Ár: 705.000,- Ft / fő

A részvételi díj tartalmazza: szállásokat a megjelölt hotelekben és lodge-okban (kétágyas szobában), félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), a bérelt jármű költségeit az út teljes idejére (üzemanyaggal, sofőrrel), angol nyelvű idegenvezetőt az érkezéstől elutazásig, belépőt az összes programra, nemzeti parkokban a helyi guide díját, valamint a túraszervezés díját. 

Ha Madagaszkár, akkor is tartsatok velünk: Afrika specialista több, mint 25 éves múltra visszatekintő irodánk garantálja a profizmust!
Köszönjük, hogy velünk vagytok!

A Safari Travel Csapata

Úticélok - utazási ajánlatok egész évben

: egész évben telepített magyar idegenvezetés